Ποια γνωστή Ελληνίδα τηλεπερσόνα: “Είχα καρκινικό όγκο στα νεφρά”

Σόκαρε η γνωστή τηλεπερσόνα σε συνέντευξή της, μιλώντας για την περιπέτεια της με τον καρκίνο στο νεφρό και για τη νέα της αρχή.

Ποια γνωστή τηλεπερσόνα αποκάλυψε τη μάχη της με τον καρκίνο;

Ο λόγος για την Μάντα Παπαδάκου που είπε χαρακτηριστικά:

«Πέρσι τον Αύγουστο ανακάλυψα ότι κάτι συνέβαινε στο νεφρό μου. Ύστερα από διάφορες εξετάσεις ανακαλύψαμε ότι ήταν ένας καρκινικός όγκος. Αμέσως μπήκα στη διαδικασία να βρω με ποιον τρόπο θα τον αφαιρέσω.

Λόγω της ηλικίας μου αλλά και του επαγγέλματος μου, μου είπαν ότι μπορεί να αφαιρεθεί ρομποτικά. Έκανα το χειρουργείο στο St. Michael στο Τορόντο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Η Μάντα Παπαδάκου αναφέρθηκε και στα συναισθήματά της: «Στην αρχή τρόμαξα και νομίζω ότι είναι μια φυσιολογική αντίδραση όταν κάποιος ακούει τη λέξη «καρκίνος», στη συνέχεια όμως ενημερώθηκα πως μπορώ να τον αντιμετωπίσω και μου έφυγε το άγχος για το τι θα μου συμβεί. Προσευχήθηκα στον Θεό. Έλεγα «αν μπω στο χειρουργείο, θα ξυπνήσω ή όχι;»

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως είπε ότι για το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε φταίει η ίδια.

«Δεν θέλω να το παίζω κακομοίρα και να σκέφτομαι αρνητικά. Είναι κάτι που συνέβη. Πιστεύω ότι είναι κάτι που επέτρεψα να μου συμβεί, γιατί πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου σε όλο αυτό. Κάπνιζα, δεν έτρωγα σωστά, δεν έπινα αρκετό νερό και πάνω από όλα επέτρεπα πράγματα να με επηρεάζουν ψυχολογικά. Το στρες, όπως και οι γιατροί με ενημέρωσαν, ενθαρρύνει τον καρκίνο.»

Η Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου είναι πρόεδρος κα ιδρύτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. (Women In Need) Hellas για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών ενώ έχει υπάρξει μοντέλο.

Το 2006 διακρίθηκε με τον τίτλο της Μις Υδρόγειος στην Καλιφόρνια.

Είναι παντρεμένη με τον Τζωρτζ Παπαδάκο, αδερφό της Ορθούλας Παπαδάκου, και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Σήλια, τον Τζόνι και την Λουκία που το 2012 είναι 10, 8 και 6 ετών αντίστοιχα.

Η Μάντα Παπαδάκου έχει μετακομίσει πλέον μόνιμα στον Καναδά με την οικογένεια της. Πήραν την απόφαση αυτή όταν ο άντρας της έμεινε χωρίς δουλειά.

“Όταν η κρίση χτύπησε την οικογένειά μας αναγκαστήκαμε να μεταναστεύσουμε στον Καναδά”, έχει δηλώσει η Μάντα Παπαδάκου. “Δεν ήταν εύκολο να πάρουμε την απόφαση να αφήσουμε την Ελλάδα”, εξηγεί.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ορθούλα Παπαδάκου που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.