Sun gazing: Η θεραπεία της Ματθίλδης Μαγγίρα που αδυνατίζει και εξαφανίζει μυωπία-πρεσβυωπία [video]

Tι είναι το Sun Gazing, η θεραπεία της Ματθίλδης Μαγγίρα που αδυνατίζει και εξαφανίζει μυωπία-πρεσβυωπία;

Η Ματθίλδη Μαγγίρα εξομολογήθηκε τι θεραπεία που έκανε για να μην πεινάει.

«Τώρα τελευταία δεν τρώω πάρα πολύ. Δεν είναι πως προσέχω, αλλά δεν πεινάω. Το έχω καταφέρει κάνοντας μία θεραπεία που λέγεται Sun Gazing, ηλιαθέαση.

Ή την πρώτη ώρα από την ανατολή του ηλίου, ή την τελευταία ώρα από την δύση που ο ήλιος δεν έχει υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες για να βλάψουν το μάτι, βλέπεις τον ήλιο.

Ξεκινάς βέβαια και το εκπαιδεύεις το μάτι σου, την πρώτη μέρα 10 δευτερόλεπτα. Πάντα ξυπόλητος ώστε να γειώνεις την ηλιακή ενέργεια. Κοιτάς τον ήλιο 10 δευτερόλεπτα, την επόμενη 20, πάντα προσθέτεις 10 δευτερόλεπτα, μέχρι να φτάσεις τα 44 λεπτά που ολοκληρώνεται αυτή η θεραπεία.

Τρέφεσαι για όλη την υπόλοιπη ζωή σου με ηλιακή ενέργεια, διορθώνονται όλες οι ασθένειες των ματιών. Έχω δει αλλαγή και στα μάτια, βλέπω καταπληκτικά. Έχω κάνει και άλλες αλλαγές, έγινε χορτοφάγος πριν από 5 χρόνια κι αυτό με έχει βοηθήσει», είχε δηλώσει η Ματθίλδη Μαγγίρα στην εκπομπή «Joy».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΟΘΕΑΣΗ (ΗΘ) ή SUN GAZING;

Σύμφωνα με τους οπαδούς της : «Η ηλιοθέαση (ΗΘ,), είναι μία τεχνική με την οποία ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αρχίσει να παίρνει κάποια, μεγαλύτερη ή μικρότερη, ποσότητα ενέργειας κατευθείαν από τον ήλιο… Στεκόμαστε όρθιοι, με γυμνά πόδια, και απλά εστιάζουμε το βλέμμα μας στο κέντρο του ήλιου. Απλά τον κοιτάμε, δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα άλλο».

Δάσκαλος του Sun Gazing θεωρείται ο Ινδός Hira Ratan Manek (HRM) ο οποίος και μελέτησε σε βάθος την «ξεχασμένη» αυτή μέθοδο, εμπνευσμένος από τους αρχαίους Έλληνες, Αιγύπτιους, τους ιθαγενείς της Αμερικής αλλά περισσότερο από τις διδασκαλίες του Mahāvīra, του ιδρυτή και πνευματικού καθοδηγητή της θρησκείας του Τζαϊνισμού!

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σύμφωνα με τις διδασκαλίες του Hira Ratan Manek για λόγους ασφαλείας πρέπει να κοιτάμε τον Ήλιο μία ώρα μετά την Ανατολή ή μία ώρα πριν τη Δύση του, ξυπόλυτοι, ώστε να έχουμε άμεση γείωση με το έδαφος επειδή «ο Ήλιος μας γεμίζει με την λεγόμενη YANG ενέργεια ενώ η Γη με την YIN ενέργεια, αν όμως φοράμε παπούτσια η σκέτη Yang ενέργεια μπορεί να μας βλάψει, δεν υπάρχει γείωση, δεν υπάρχει ισορροπία δυνάμεων».

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ Sun Gazing;

Ξεκινά με 10 δευτερόλεπτα την ημέρα και καθημερινά αυξάνει το χρόνο ηλιοθέασης ανά 10. Έτσι μετά από 9 μήνες το άτομο θα έχει φτάσει το ανώτατο όριο των 2640 δευτερολέπτων ή 44 λεπτών!!! Τότε πρέπει να σταματήσει την τεχνική για πάντα και συνεχίζει με καθημερινό 45λεπτο περπάτημα, με γυμνά πόδια.

Hira Ratan Manek

ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Hira Ratan Manek (ελληνική έκδοση) διαβάζουμε τις βασικές πεποιθήσεις του Sun Gazing. Έτσι μαθαίνουμε ότι δεν χρησιμοποιούμε ολόκληρο τον εγκέφαλό μας, «Ακόμα και η ιατρική επιστήμη συμφωνεί ότι δύσκολα χρησιμοποιούμε το 5-7% του εγκεφάλου μας…»

Έτσι στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε ολόκληρο τον εγκέφαλο με το Ηλιακό φως μέσω της οράσεως: «Η Ηλιακή ενέργεια είναι η πηγή που ενδυναμώνει τον εγκέφαλο, η οποία μπορεί να εισέλθει και να φύγει από το ανθρώπινο σώμα μόνο από ένα όργανο του σώματος, το ανθρώπινο μάτι. Τα μάτια είναι η είσοδος, η πύλη για την Ηλιακή ενέργεια προς τον ανθρώπινο εγκέφαλο». Επίσης μαθαίνουμε ότι: «Οι σημερινές διδασκαλίες και ιδέες όπως το “μη βλέπετε το Ηλιακό φως καθόλου – θα βλάψετε την όρασή σας”, “μη πάτε ποτέ έξω στον Ήλιο γιατί θα πάθετε καρκίνο”, προκαλούν αχρείαστη υστερία και παράνοια».

Συνεχίζοντας μαθαίνουμε πως: «Έχει αποδειχτεί πέρα από λογικές αμφιβολίες ότι κατά την διάρκεια αυτών των ωρών(Σημ.Εγκόλπιου: 1 ώρα μετά την ανατολή ή 1 ώρα πριν την δύση), είναι ελεύθερος κανείς από έκθεση σε Υπέρυθρες και Υπεριώδης ακτινοβολίες. Τα επίπεδα των Υπεριωδών ακτινοβολιών κυμαίνονται στο 2 όλο το χειμώνα».

Η πίστη στο Sun Gazing θα επιφέρει γρηγορότερα το επιθυμητό αποτέλεσμα «Να έχετε την πίστη ότι οι ακτίνες του Ήλιου ή το φως το οποίο παίρνετε μέσα από τα μάτια είναι ένα απέραντα ευεργετικά και δεν θα σας βλάψουν. Αυτό θα σας δώσει νωρίτερα, γρηγορότερα και ευκολότερα αποτελέσματα».

Διαβάστε τι έπαθε η Ματθίλδη Μαγγίρα και υπάρχει κίνδυνος να χάσει το YFSF.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.