Νανά Καραγιάννη: Η καρδιά, το τούνελ και το φως. Τελευταίες εξελίξεις από το νοσοκομείο

Ποιες οι εξελίξεις από το νοσοκομείο για την Νανά Καραγιάννη;

Ελπιδοφόρες είναι οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της Νανάς Καραγιάννη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» και η Δήμητρα Δάρδα.

Η καρδιά της Νανάς Καραγιάννη λειτουργεί καλά και έχουν πλέον ξεκινήσει οι διαδικασίες αποσωλήνωσής της.

Την ενθαρρυντική εξέλιξη επιβεβαίωσε στην εφημερίδα, ο διοικητής της κλινικής, Μιχάλης Κούρτης:

«Η καρδιά της Νανάς λειτουργεί πολύ καλά πλέον. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει επιδεινωθεί και αυτό είναι το θετικό.

Παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική, ωστόσο οι διαδικασίες αποσωλήνωσης της ξεκίνησαν. Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται. Κάθε ώρα που περνάει είναι και μια μικρή νίκη. Από την Παρασκευή μέχρι σήμερα η κατάστασή της έχει βελτιωθεί».

Ξέσπασμα Λαμπίρη για Νανά Καραγιάννη

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με το καλημέρα» εύχεται η κουμπάρα της να ξεπεράσει το πρόβλημα και να τα καταφέρει, καθώς είναι πολύ κρίσιμη η κατάσταση.

«Εγώ πάντα κρατούσα μια συγκεκριμένη στάση στο όλο θέμα. Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα της δεν ήταν εκεί για να τη βοηθήσουν», δηλώνει.

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Νανά να έρθει πίσω. Όλοι εμείς είμαστε 100% κοντά της, είμαστε δίπλα της και ελπίζουμε στο καλύτερο. Όμως πρέπει και η ίδια να πιστέψει στον εαυτό της. Γιατί όση αγάπη και να έχει απ’ όλους μας, αν εκείνη δεν αγαπήσει τον εαυτό της, αν δεν το θέλει πραγματικά, δεν γίνεται τίποτα. Και στο παρελθόν ξεκινούσε μια θεραπεία και σταματούσε. Μόνο θετική σκέψη κάνω για τη Νανά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ πολύ», καταλήγει η Χριστίνα Λαμπίρη.

Διαβάστε το ξέσπασμα των συγγενών της Νανάς Καραγιάννη για το facebook.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.