Νανά Καραγιάννη: “Σβήνει” από πολυοργανική ανεπάρκεια, αλλά παλεύει. Εξελίξεις

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της Νανάς Καραγιάννη στο νοσοκομείο.

Η Νανά Καραγιάννη δίνει μάχη για τη ζωή της τις τελευταίες ώρες.

Η νευρική ανορεξία τα τελευταία χρόνια έφερε τη Νανά Καραγιάννη σε άσχημη κατάσταση και αν και έδειχνε να την ξεπερνάει, τελικά η ασθένεια φάνηκε πιο δυνατή.

Μετά την ταλαιπωρία να βρεθεί εντατική μονάδα, μεταφέρθηκε από το Γεννηματάς στο Αγίας Όλγας.

Πιο αναλυτικά, στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Αγία Όλγα μεταφέρθηκε η Νανά Καραγιάννη, μετά από 48 ώρες αγωνίας στον θάλαμο του Γεώργιος Γεννηματάς. Στο πλευρό της βρίσκεται όλη η οικογένειά της, καθώς η κατάστασή της παραμένει πολύ κρίσιμη.

Τα εικοσιτετράωρα αφότου μπήκε στην εντατική μονάδα είναι κρίσιμα, καθώς η Νανά Καραγιάννη διεγνώσθηκε ότι πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια. Ωστόσο ο οργανισμός της παλεύει και δέχτηκε την φαρμακευτική αγωγή.

Από το πλευρό της δεν λείπει ο αδελφός, οι συγγενείς και οι καλοί της φίλοι που προσεύχονται να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που ζει και να βγει νικήτρια.

Η Νανά Καραγιάννη έχει πολυοργανική ανεπάρκεια και οι γιατροί κρίνουν πως τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα είναι καθοριστικά για την υγεία της. Το θετικό είναι πως από το μεσημέρι του Σαββάτου ο οργανισμός της άρχισε να παλεύει και δέχεται την φαρμακευτική αγωγή, κάτι που δεν γινόταν τις πρώτες ώρες.

Όπως αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης στο Nassos Blog, μετά την παρουσίαση του θέματος στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon ο Τέρενς Κουίκ ζητώντας περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Μέσα σε λιγότερο από μια ώρα ο Υπουργός Επικρατείας βρήκε τη λύση και η Νανά Καραγιάννη μεταφέρθηκε στο Αγία Όλγα.

Διαβάστε γιατί υποστήριξαν οργισμένα οι συγγενείς της Νανάς Καραγιάννη οτι το facebook την κατέστρεψε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.