Νίκαια Επίθεση: Ποιος ο μακελάρης που σκόρπισε τον θάνατο. Πώς βρέθηκε η ταυτότητά του

Πώς βρέθηκε η ταυτότητα του μακελάρη της Νίκαιας;

Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη, την ώρα που οι Αρχές διερευνούν αν πίσω από το μακελειό στη Νίκαια βρίσκεται το Ισλαμικό Κράτος ή μοναχικός λύκος που έδρασε ανεξάρτητα.

Μέχρι στιγμής, καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τη φοβερή επίθεση στη Νίκαια, που σκόρπισε αδιακρίτως τον θάνατο σε 80 ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι Αρχές εντόπισαν την ταυτότητα του οδηγού και δράστη στο φορτηγό, στην οποία αναφέρεται ότι πρόκειται για έναν άνδρα 31 ετών με διπλή, γαλλοτυνησιακή εθνικότητα, που κατοικούσε στη Νίκαια.

Σύμφωνα με το BFMtv ο δράστης ήταν σεσημασμένος από την αστυνομία, γνωστός για βίαιη συμπεριφορά και χρήση όπλων, αλλά ότι δεν συνδεόταν με τρομοκρατία.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, το φορτηγό που μετέτρεψε σε φονική μηχανή ο δράστης της επίθεσης στη Νίκαια, ήταν νοικιασμένο και εντός του βρέθηκε ένα όπλο, ένα πιστόλι, μία ανενεργή χειροβομβίδα και ψεύτικος οπλισμός

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν είχε συνεργούς, πάντως, νωρίτερα αναφέρθηκε πληροφορία για έναν συνοδηγό, ενώ, σύμφωνα με άλλες αναφορές, έγινε λόγος για συνεργούς που κατάφεραν να διαφύγουν μετά την επίθεση.

Διαβάστε πώς έγινε το μακελειό στη Νίκαια της Γαλλίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.