Πατέρας-κόρη Λοϊζίδη: Κακά μαντάτα, τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία της εξαφάνισης

Ποιες οι εξελίξεις στην εξαφάνιση πατέρας και κόρη Λοϊζίδη;

Δέκα ημέρες μετά την εξαφάνισή τους 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης και οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει κανένα ίχνος τους στην Ηλεία.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα πέταξε πάνω σχεδόν από το σύνολο του νομού, το ελικόπτερο της Αστυνομίας, ερευνώντας για το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένα γκρι Hyundai Accent, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι έρευνες

Το ελικόπτερο την πρώτη ημέρα κινήθηκε στην περιοχή των Δουνεΐκων, της Κουρούτας, του Φραγκοπηδήματος και της Μαραθιάς καθώς επίσης στο τμήμα της βόρειας Ηλείας. Σήμερα πέρασε και πάλι από την Κουρούτα και τη γύρω περιοχή και ερεύνησε το νότιο τμήμα του νομού προς Ζαχάρω και Ανδρίτσαινα.

Όμως τίποτα δεν βρέθηκε και σε αυτή την έρευνα.

Πλέον οι Αρχές θα συνεχίσουν να αναζητούν τον πατέρα και την κόρη, όχι όμως με την ίδια δύναμη των 40 – 50 ατόμων καθημερινά, αλλά με ολιγομελής ομάδες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παράλληλα γίνονται έρευνες και σε άλλες περιοχές ενώ ελέγχεται πάντα και στο σπίτι της οικογένειας στην Αθήνα, καθώς και η μητέρα παραμένει τις τελευταίες ημέρες σε συγγενικά πρόσωπά της στην Ηλεία.

Τα σενάρια

Οι Αρχές εξετάζουν διάφορα πιθανά και λιγότερα πιθανά σενάρια για την εξαφάνιση των δύο ανθρώπων.

Αν και τα στοιχεία που έχουν συλλέξει δείχνουν πως πατέρας και κόρη Λοϊζίδη έως την τελευταία φορά που εθεάθησαν προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο για το κατάλυμά τους, δεν αποκλείεται να απελπίστηκαν και να επιχείρησαν να φύγουν από το νομό. Όμως μετά τα διόδια σε Ολυμπία Οδό και Μορέα, εξετάστηκαν και αυτά της Γέφυρας Ρίου – Αντιρίου, χωρίς αποτέλεσμα έως ένα σημείο.

Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει ακόμα και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, χωρίς όμως αυτό να είναι κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να έχει συμβεί.

Αν και έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος κυρίως στην περιοχή Αγ. Ηλία, Δουνεϊκων, Παλουκίου, Κουρούτας και Μαραθιάς, δεν μπορεί να αποκλειστεί οι δύο άνθρωποι να βρίσκονται σε αυτή τη γεωγραφική περιφέρεια, πιθανότατα όχι στη ζωή, μετά από τόσες ημέρες.

Όμως ένα κομβικό σημείο που αναζητούν στοιχεία οι Αρχές είναι αυτό τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Από τις τέσσερις τα ξημερώματα που καταγράφεται η τελευταία μαρτυρία, έως το πρωί. Αν δεν συνέβη κάτι κακό, γιατί να μην υπάρξουν και άλλες αναφορές πολιτών πως είδαν τον πατέρα και την κόρη Λοϊζίδη να αναζητούν το κατάλυμά τους ακόμα.

Διαβάστε τους λόγους που επικεντρώνουν τις έρευνες στην Αμαλιάδα για την εξαφάνιση πατέρα-κόρης Λοϊζίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.