X-Factor: Έξαλλη η Πέγκυ Ζήνα με Λέοντα. Άγρια τάπα – «Αν πας με άλλη, θα σου σπάσω το κεφάλι» [video]

Γιατί έγινε έξαλλη με τον Ανδρέα Λέοντα αλλά και τον Θεοφάνους η Πέγκυ Ζήνα;

Μαχαίρια έβγαλε στο X-Factor η Πέγκυ Ζήνα, η οποία μην έχοντας κανέναν παίκτη για τον τελικό, κρίνει “άνετη” τους εναπομείναντες.

Πρώτος “στόχος” στον ημιτελικό του X-factor στάθηκε ο Κύπριος, Ανδρέας Λέοντας με μέντορα τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο 20χρονος Ανδρέας Λέοντας, τραγούδησε τη “Ρόζα” του Δημήτρη Μητροπάνου, αποσπώντας μάλιστα πολύ θετικά σχόλια από την Τάμτα.

Όταν όμως, ήρθε η σειρά της Πέγκυς Ζήνα κι ενώ ο Σάκης Ρουβάς νόμιζε πως… συγκινήθηκε, η γνωστή τραγουδίστρια τον αποστόμωσε λέγοντας του “Όχι, κάθε άλλο”, φανερώς εκνευρισμένη.

Κάνοντας έναν πρόλογο, η Πέγκυ Ζήνα ξεκαθάρισε πως όσα πει δεν έχουν καμία σχέση με τον Ανδρέα Λέοντα κι έτσι ξεκίνησε ευθεία επίθεση στον Γιώργο Θεοφάνους.

Συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα δήλωσε “Τον κατέστρεψες με αυτό το τραγούδι. Είναι δυνατόν να του δίνεις να πει τη Ρόζα; Ήταν όλα λάθος αλλά δεν φταίει ο Ανδρέας Λέοντας αλλά εσύ”.

Μετά από αυτά τα σχόλια και βλέποντας ο Θεοφάνους εμφανώς αμήχανο τον Ανδρέα Λέοντα, αντεπιτέθηκε στην Πέγκυ Ζήνα λέγοντάς της:

“Ήθελα να δώσω σε έναν 20χρονο τη Ρόζα για να δοκιμαστεί. Δεν του έδωσα και το “Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι”, αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για το ρεπερτόριο της Πέγκυς Ζήνα, η οποία άρχισε να αυτοσαρκάζεται!

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Ανδρέα Λέοντα:


Δείτε την επίθεση της Πέγκυς Ζήνα σε Λέοντα και Θεοφάνους:

Διαβάστε ποιος ο βουβός διάλογος Ζήνα-Νωαίνα μετά το ξεβράκωμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.