Μας εξαπάτησε η Περιστέρα Μπαζιάνα: Το μυστικό που έκρυβε το μπουζουκο-φόρεμα της [φωτο]

Ποιο μυστικό έκρυβε το αμφιλεγόμενο φόρεμα της Περιστέρας Μπαζιάνα;

Το μπορντό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Περιστέρα Μπαζιάνα για να συνοδέψει τον Αλέξη Τίπρα στην πλατεία Τιεν Αν Μεν, έκανε εντύπωση.

Εντύπωση προκάλεσε προφανώς καθώς η σύντροφος του πρωθυπουργού δεν μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες στιλιστικές επιλογές, αλλά και για το γεγονός ότι από πολλούς το φόρεμα της Περιστέρας Μπαζιάνα θεωρήθηκε λάθος επιλογή για την συγκεκριμένη περίσταση:

Το ύφος του, το στιλ του και το μήκος του φορέματος της Περιστέρας Μπαζιάνα δεν το καθιστούσαν και ιδανικότερη επιλογή για μια επίσημη εκδήλωση, σε μια ιστορική πλατεία, με την παρουσία αρχηγών κρατών, νωρίς το πρωί.

Για αυτό και τα σχόλια για το… στράπλες φόρεμα της Περιστέρας Μπαζιάνα έπεσαν βροχή.

Πολλοί ήταν εκείνοι που “έπεσαν να φάνε” την Περιστέρα Μπαζιάνα, με πικρόχολα, επικριτικά και πολλές φορές σχόλια με δόση μισογυνισμού.

Είναι άλλωστε γνωστό, πως ειδικά οι χρήστες των social media αρέσκονται να κριτικάρουν την πρώτη κυρία, Περιστέρα Μπαζιάνα, σε κάθε της εμφάνιση.

Όμως, όπως αποδεικνύεται το μπορντό φόρεμα της… δεν ήταν στράπλες! Απλά έδειχνε σαν στράπλες από μακριά.

Με μια πιο προσεκτική ματιά λοιπόν και με τη βοήθεια της παρακάτω φωτογραφίας, αντιλαμβάνεται κανείς πως το φόρεμα από το ύψος του μπούστου και έως τον λαιμό (το ίδιο και στην πίσω πλευρά) έχει μια διακριτική διαφάνεια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η λεπτομέρεια-διαφάνεια έγινε αντιληπτή από αρκετούς, οι οποίοι -εύστοχα- παραλλήλισαν την Περιστέρα Μπαζιάνα με… χορεύτρια καλλιτεχνικού πατινάζ.

Δείτε τη φωτογραφία με το πολυσυζητημένο φόρεμα της Περιστέρας Μπαζιάνα:

Διαβάστε ποια η Κινέζα που σαγήνευσε τον Τσίπρα και έκανε έξαλλη την Περιστέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.