Σάλο προκάλεσε η φωτογραφία του πρίγκιπα Γεώργιου με τον σκύλο του

Γιατί η φωτογραφία του πρίγκιπα Γεώργιου με τον σκύλο του προκάλεσε σάλο στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Την παρέμβαση της βρετανικής Βασιλικής Ένωσης για την Πρόληψη της Κακοποίησης Ζώων (RSPCA) προκάλεσε μία από τις επίσημες φωτογραφίες με τις οποίες γιορτάζουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τα τρίτα γενέθλια του πρίγκιπα Γεωργίου, τρίτου διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Ο γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ βρίσκεται στον κήπο παρέα με τον οικογενειακό σκύλο, Λούπο, στον οποίο προσφέρει παγωτό. Αμεσα η RSPCA έσπευσε να προειδοποιήσει για τους κινδύνους της κατανάλωσης ανθρώπινης τροφής από τους τετράποδους φίλους μας.

Η RSPCA καλεί τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να μην δίνουν στα ζωάκια τους τροφές που προορίζονται για ανθρώπους, ιδιαίτερα γαλακτοκομικά και σοκολάτα, και παράλληλα να φροντίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες να κρατούν τους σκύλους σε δροσερό μέρος.

«Είναι πολύ γλυκό που ο πρίγκιπας Γεώργιος προσπαθεί να βοηθήσει τον σκύλο της οικογένειας, Λούπο, να δροσιστεί σε αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η RSPCA.

Και προσθέτει: «Θα συμβουλεύαμε τους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί όταν δίνουν στους σκύλους τους τροφή που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση, καθώς κάποιες τροφές όπως η σοκολάτα, μπορεί να εξαιρετικά τοξικά για τους σκύλους και τα γαλακτοκομικά πολύ δύσκολα στην πέψη».

Διαβάστε ποιος ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύεται ο πρίγκιπας Χάρι και πώς ο πρίγκιπας Χάρι πέρασε ένα “χεράκι” την εγγονή του τέως Κωνσταντίνου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.