Νέα επίθεση ροτβάιλερ σε κοριτσάκι 20 μηνών: Ποια η κατάσταση του παιδιού

Πώς είναι το 20 μηνών κοριτσάκι μετά από την επίθεση ροτβάιλερ;

Το εξαγριωμένο ροτβάιλερ δάγκωσε το νήπιο στο πρόσωπο και στον αυχένα – Το τραυματισμένο κορίτσι νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ και είναι εκτός κινδύνου

Λίγο έλειψε να βρει μαρτυρικό θάνατο από τα δόντια του σκυλιού της οικογένειάς του ένα κοριτσάκι μόλις 20 μηνών, που δέχθηκε την επίθεση του ζώου ράτσας ροτβάιλερ το βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι γονείς του κοριτσιού το μετέφεραν αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε δυο θλαστικά τραύματα.

Το ένα από αυτά, στον αυχένα του, είχε έκταση τεσσάρων εκατοστών και φαινόταν να είχε καρφωθεί το δόντι του σκυλιού. Το δεύτερο τραύμα ήταν πάνω από το φρύδι και έφτανε μέχρι πίσω από το αυτί του παιδιού.

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, το τραυματισμένο κοριτσάκι διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου λειτουργεί εξειδικευμένη μονάδα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Η τύχη του ροτβάιλερ θα κριθεί από την δικαιοσύνη, που θα εκτιμήσει και αν υπάρχει ευθύνη των γονέων της άτυχης μικρούλας.

Διαβάστε τι γίνεται με τους γονείς του 5χρονου που δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ και την αποζημίωση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.