Ντόρα Μπακογιάννη: Αυτά είπα στον Τσακαλώτο. Η αλήθεια για τα γαλλικά

Τι αποκάλυψε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη συνομιλία της με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη Βουλή;

Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για τα γαλλικά της Ντόρας Μπακογιάννη στον Τσακαλώτο όταν ο δεύτερος έθιξε την οικογένεια της.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η Ντόρα Μπακογιάννη τα είπε τσεκουράτα στον Τσακαλώτο όταν αυτός ειρωνεύτηκε τα παιδικά χρόνια του Κυριάκου επί χούντας.

Μέσω social media, η Ντόρα Μπακογιάννη «αποκάλυψε» τον διάλογο που είχαν με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την πρόταση Εξεταστικής από τη ΝΔ.

Όπως έγραψε η ίδια:

Προφανώς, ο διάλογος μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και Ευκλείδη Τσακαλώτου, έγινε μετά τις αναφορές του υπουργού Οικονομικών στην οικογένεια Μητσοτάκη. Επίσης, με το σχόλιό της η βουλευτής της ΝΔ, απαντά σε διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.

Τι έγραψε το ο Βηματοδότης

Η Ντόρα Μπακογιάννη φάνηκε πιο πρακτική (ή πιο πονηρή, όπως προτιμάτε). Αφού άφησε να περάσει ο σαματάς και για να μη γραφτεί τίποτε στα πρακτικά, πλησίασε τον Ευ. Τσακαλώτο στα υπουργικά έδρανα (την ώρα που άρχιζε η ψηφοφορία για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής) «για να του πει δυο λογάκια πρόσωπο με πρόσωπο».

Ο κ. Τσακαλώτος φαινόταν να έχει χαλαρώσει, αλλά του χάλασε τη διάθεση η Ντόρα: «Τσακαλώτε, σε προειδοποιώ να μην παίζεις με την οικογένεια. Αυτές τις ειρωνείες για το βρέφος στην Αντίσταση να τις αφήσεις, ακούς; Μην παίζεις μαζί μας. Η χούντα δεν άφηνε τη Μαρίκα, τη μάνα μας, ούτε βόλτα με το καροτσάκι να βγάλει τα παιδιά της. Την είχαν σε κατ’ οίκον περιορισμό».

Δεν γνωρίζω αν ο Τσακαλώτος κατάλαβε, πάντως κούνησε καταφατικά το κεφάλι του.
Βηματοδότης

Διαβάστε την αλήθεια για Τσακαλώτο, Μπακογιάννη, Χρυσό και τα παιδικά χρόνια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.