Ανδρέας Μπάρκουλης: Ποιο νεκροταφείο αρνήθηκε την ταφή του

Ποιο νεκροταφείο αρνήθηκε την ταφή του Ανδρέα Μπάρκουλη;

Θρίλερ η κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη, που «έφυγε» χθες.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, θα ταφεί αύριο Πέμπτη, στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης στις 17:30 το απόγευμα.

Ο ηθοποιός, όμως, ήταν από τον Πειραιά και έτσι πολλοί είχαν την εύλογη απορία για ποιον λόγο η κηδεία του δεν θα γίνει στον Πειραιά, αλλά στην Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Μπάρκουλη απευθύνθηκε πριν λίγες μέρες στο δήμο Πειραιά ζητώντας να ταφεί στο νεκροταφείο της Ανάστασης, σε περίπτωση που δεν θα κέρδιζε τη «μάχη» για τη ζωή του, όπως δυστυχώς έγινε.

Ο δήμος Πειραιά ενημέρωσε την οικογένεια, ότι το εν λόγω νεκροταφείο αποτελεί πλέον μνημείο και δεν επιτρέπονται νέες ταφές (μόνο στους υπάρχοντες οικογενειακούς τάφους), βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Προκειμένου ο δήμος όμως να τιμήσει τον Πειραιώτη ηθοποιό και με προσωπική παρέμβαση του δημάρχου Πειραιά, σύμφωνα με το piraeuspress, προτάθηκε να «φιλοξενηθεί» ο Ανδρέας Μπάρκουλης σε οικογενειακό τάφο ενός επίσης γνωστού Έλληνα ηθοποιού, προκειμένου έτσι να ταφεί και να τιμηθεί όπως του αρμόζει.

Όμως, όπως λένε οι πληροφορίες, η οικογένεια Μπάρκουλη απάντησε αρνητικά.

Η άλλη πρόταση ήταν να πραγματοποιηθεί η κηδεία του αείμνηστου ηθοποιού στο νέο νεκροταφείο του Πειραιά στο Σχιστό, όπου θα γινόταν δημοσία δαπάνη από το Δήμο Πειραιά, αλλά η οικογένεια αρνήθηκε και έτσι θα γίνει στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Διαβάστε ποια τα συγκλονιστικά λόγια της Μαίρης Μπάρκουλη για τις τελευταίες στιγμές του Ανδρέα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.