Η είδηση και το βίντεο του θανάτου της Angelina Jolie που προκάλεσαν σοκ

Δείτε το βίντεο του θανάτου της Αντζελίνα Τζολί.

Πολλές φορές στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και με την Angelina Jolie, για την οποία έχουν γραφτεί κείμενα επί κειμένων, περί νευρικής ανορεξίας και για την μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην ζωή.

Η αλήθεια είναι πως η αγαπημένη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί έχει περάσει πολλές περιπέτειες με την υγεία της, όμως δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο σχετικά με τέτοια πάθηση.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, έκανε τον γύρο του διαδικτύου μία ακόμη τέτοια απάτη που την ήθελε νεκρή. Ωστόσο το συγκεκριμένο hoax δεν έγινε viral μόνο επειδή περιελάμβανε κάτι σχετικό με την Αντζελίνα Τζολί, αλλά και για έναν λόγο που αφορά κάθε χρήστη των social media.

Ομάδα από χάκερ, όχι μόνο δημιούργησε την συγκεκριμένη απάτη, αλλά ανέβασε και ιό στην εν λόγω ανάρτηση, με σκοπό να δεσμεύσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του Facebook.

Το βιντεάκι που υποτιθέμενα περιελάμβανε ο σύνδεσμός, κυκλοφόρησε ως «είδηση βόμβα» στο facebook, αναφέροντας ότι η διάσημη ηθοποιός αυτοκτόνησε.

«Η Angelina λέει αντίο στην οικογένεια και τους φαν της πριν αυτοκτονήσει» λέει ο τίτλος του υποτιθέμενου δημοσιεύματος του ΑBC News, μέσο το οποίο δεν έχει την παραμικρή σχέση με την απάτη.

Αν λοιπόν εμφανιστεί κάτι αντίστοιχο στην αρχική σας σελίδα, μην το πατήσετε:
https://www.youtube.com/watch?v=BGY56uCEtg4

Δείτε την Αντζελίνα Τζολί πιο αδύνατη από ποτέ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.