Τάσος Κορακάκης: Με τι απείλησε την πολιτεία που “έγραφε” την Άννα – “Είναι εμετικό…”

Πώς απείλησε την πολιτεία, που αδιαφορούσε για την Άννα Κορακάκη, ο πατέρας και προπονητής της, Τάσος;

Μετά τη νίκη της Άννας Κορακάκη και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, τα “κοράκια” της πολιτικής έσπευσαν να τη συγχαρούν αγνοώντας πως δεν τη βοήθησαν στο ελάχιστο.

Η λακωνική απάντηση της Άννας Κορακάκη στον Αλέξη Τσίπρα, τα “είπε” αλλωστε όλα.

Όπως μάλιστα γράφτηκε στο facebook, ο πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη, Τάσος έφτασε στο σημείο να απειλήσει την πολιτεία, προκειμένου να παράσχει στην κόρη του τα εφόδια για να αγωνιστεί.

«Το χρυσό δεν ανήκει στην Ελλάδα. Ανήκει στη Κορακάκη. Ειναι εμετικό να διαβάζεις τις δηλώσεις των πολιτικών. Ξερω απο πρωτο χέρι οτι η ΕΛΛΑΔΑ δεν εκανε τιποτα για την Κορακάκη.

Επι ενα χρόνο παρακαλουσε για ενα δεύτερο πιστόλι. Η πολιτεία την έγραφε ενω κατέβαινε στους αγωνες χωρις εφεδρικό οπλο.

Αν παθαινε δηλαδη εμπλοκη το οπλο της θα έπρεπε να αποσυρθεί απο τον αγωνα.

Ενα μηνα πριν εδεησαν και της αγορασαν το εφεδρικό οταν ο πατερας της απειλησε οτι θα βγει στις εφημερίδες» γράφει στο facebook φίλος της οικογένειας Κορακάκη.

Την ίδια ώρα, αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία της κόρης της, Άννας Κορακάκη, η μητέρα Φωτεινή Χριστοδούλου- Κορακάκη εξέφρασε τα παράπονά της για την αντιμετώπιση των αθλητών που αγωνίζονται σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, ούτε η πολιτεία ούτε τα μέσα ενημέρωσης νοιάστηκαν για αυτούς πριν τις επιτυχίες, ενώ αν είχε το ενδιαφέρον που έχει τώρα, θα είχε κάνει περισσότερα πράγματα και πιο γρήγορα.

Ακόμα, επισήμανε ότι ο πατέρας της Άννας (αστυνομικός και προπονητής της) και η οικογένεια έδιναν καθημερινά σκληρές μάχες για τα βασικά.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Αυτό που έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένας καθημερινός αγώνας σκληρός του άντρα μου για να διασφάλισε ό,τι αναλογούσε στην κόρη μας, όπως να μπορεί να έχει σφαίρες, όπλα, χώρο αλλά και τον προπονητή μαζί στους αγώνες».

Διαβάστε ποια η ωμή απάντηση της Άννας Κορακάκη στα συγχαρητήρια Τσίπρα και τι έγραφε στο facebook η Άννα Κορακάκη πριν πάρει το Χρυσό και τη μάθουν όλοι οι Έλληνες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.