Πέθανε ο Ανδρέας Μπάρκουλης; Αναστάτωση από μη αληθές δημοσίευμα

Πέθανε ο Ανδρέας Μπάρκουλης; Τι αναφέρει δημοσίευμα για την υγεία του;

Ποια είναι η αλήθεια για το άρθρο που πέθανε τον Ανδρέα Μπάρκουλη;

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών φέρεται άφησε ο Ανδρέας Μπάρκουλης σύμφωνα με δημοσίευμα του newpost.gr.

Ο Αντρέας Μπάρκουλης εδώ και περίπου δύο εβδομάδες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση με λοίμωξη του αναπνευστικού, οξεία μαρμαρυγή και καρδιακή ανεπάρκεια.

Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα ο μεγάλος ηθοποιός δεν άντεξε και πέθανε σήμερα, με την πληροφορία να μην έχει επιβεβαιωθεί.

Το πρωί της Παρασκευής είχε γίνει γνωστό ότι ο Αντρέας Μπάρκουλης βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας και ότι είχε μεταφερθεί σε δωμάτιο στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου Nοσοκομείου, «Αγία Ολγα», με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια.

Η σύζυγος του, Μαίρη Μπάρκουλη, δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό του και φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την εξέλιξη της υγείας του ηθοποιού.

Η ίδια είχε δηλώσει πριν λίγες ώρες πως η υγεία του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή και πως προσεύχεται καθημερινά για να μπορέσει να κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη για τη ζωή του.

Το δημοσίευμα για τον θάνατο του Ανδρέα Μπάρκουλη διαψεύστηκε απο το νοσοκομείο.

Διαβάστε την αλήθεια για τον “θάνατο” του Ανδρέα Μπάρκουλη και γιατί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.