Σαντορίνη: Επεισοδιακό λουκέτο σε γνωστό beach bar. “Μην τολμήσετε. Θα έχετε…”

Ποιες οι απίστευτες σκηνές απείρου κάλλους σε beach bar στη Σαντορίνη;

Επεισοδιακό αποδείχθηκε το λουκέτο στην επιχείρηση με την επωνυμία «DEMILMAR», στην Περίσσα της Σαντορίνης, η οποία περιλαμβάνει εκμετάλλευση της παραλίας με ομπρέλες και ξαπλώστρες, beach bar, εστιατόριο και κατάστημα με επώνυμα ρούχα.

Όταν οι ελεγκτές διαπίστωσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας ότι δεν είχαν εκδοθεί 57 αποδείξεις κυρίως σε ό,τι αφορά την κατνάλωση στην παραλία, εφαρμόζοντας την τελευταία διάταξη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή ανακοίνωσαν στους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ότι πρέπει να μπει 48ωρο λουκέτο.

Τότε άνθρωποι της επιχείρησης, όπως έγινε γνωστό από πηγές της ΓΓΔΕ, ειπαν στους ελεγκτές «μην τολμήσετε, εδώ τρώνε εφοριακοί και μεγάλα κεφάλια, θα έχετε κακά ξεπεμπερδέματα».

Το συνεργείο, όμως, δεν πτοήθηκε και προχώρησε άμεσα στη βεβαίωση της παράβασης και στην προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για 48ωρο «σφράγισμα» της επιχείρησης Demilmar στη Σαντορίνη.

Επειδή, μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αρνήθηκε να παραλάβει το σημείωμα διαπίστωσης ελέγχου, οι ελεγκτές το θυροκόλλησαν.

Διαβάστε σε ποια πασίγνωστη εταιρεία επίπλων μπήκε λουκέτο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.