9+1 διάσημες που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τους συντρόφους τους

Ποιες διάσημες έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού;

Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν πως το… ξύλο βγήκε από τον παράδεισο, δεν είναι ωστόσο, λίγοι αυτοί που το κάνουν και πράξη χτυπώντας και κακοποιώντας σωματικά τις γυναίκες τους!

Μερικά από τα πιο τρανταχτά ονόματα που πέρασαν ποτέ από την ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, αλλά και από τις πασαρέλες έγιναν… βούκινο στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά για τις βίαιες σχέσεις τους.

Βέβαια, οι εγχώριοι Ελληνες και Ελληνίδες διάσημες δεν πάνε πίσω… Πρόσφατα το γνωστό μοντέλο Ελιάνα Γεωργίου νοσηλεύτηκε κακοποιημένη από τον σύντροφό της με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ τον γύρο του κόσμου κάνουν αυτή τη στιγμή φωτογραφίες που έχουν απαθανατίσει τον Ιγκόρ Ταραμπάσοφ να τραβάει με βία με τη διάσημη αρραβωνιαστικιά του, Λίνσεϊ Λόχαν, στη Μύκονο.

Πραγματικά, πέσαμε από τα σύννεφα όταν ψάξαμε και είδαμε πόσες πολλές είναι οι διάσημες σταρ που κατά καιρούς έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού από τους συντρόφους τους, οι οποίοι τις περισσότερες φορές ήταν το ίδιο διάσημοι!

Ακόμη πιο πολύ μάλιστα παραξενευτήκαμε από το γεγονός πως σε κάποιες περιπτώσεις, οι διάσημοι αυτοί σύντροφοί τους, χτυπούσαν και τις επόμενες συντρόφους τους..ανενόχλητοι!

Ελένη Πετρουλάκη

Στις 14 Φεβρουαρίου 1997, ανήμερα δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου η Ελένη Πετρουλάκη είχε βγει με φίλους της χωρίς να το πει στον σύντροφό της Ιλία Ιβιτς.

Εκείνος τότε εξαγριωμένος πήγε στο σπίτι της και αφού πρώτα τσακώθηκε με τη μαμά και την αδελφή της αγαπημένης του, επειδή την κάλυπταν, στη συνέχεια είχε έντονο επεισόδιο στο κατώφλι του σπιτιού.

Τέλος καλό όλα… καλα όμως. Το ζευγάρι έκτοτε παντρεύτηκε και έχει φτιάξει μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Κατερίνα Στανίση

«Έχουν σηκώσει χέρι πάνω μου», έχει δηλώσει η Κατερίνα Στανίση, εξομολογούμενη πως σύντροφοί της την έχουν κακοποιήσει πάνω από μια φορά!

Μαίρη Λίντα

Η Μαίρη Λίντα είχε αποκαλύψει με δηλώσεις της πως δεχόταν επί χρόνια σωματική και ψυχολογική βία από τον δεύτερο σύζυγό της.

Φραντζέσκα Μελά

Η πρώην παίχτρια του Big Brother Φραντζέσκα Μελά μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU για μία πολύ άσχημη πτυχή της ζωής της, την κακοποίηση από τον σύντροφό της.

Xαρακτηριστικά έχει πει: «Δέχτηκα ψυχολογική και σωματική βία από τον σύντροφό μου, για καιρό. Έπιασα τον εαυτό μου να αλλάζει. Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και κάποιες φορές δεν μπορούσα να διαθέσω χρόνο στα παιδιά μου. Ήταν πιο άσχημο από ένα χαστούκι. Είχα σημάδια πάνω μου από τη βία και προσπαθούσα να τα κρύψω από τα παιδιά μου. Έλεγα διάφορες δικαιολογίες, ότι είχα χτυπήσει, για αν μην καταλάβει κανείς τίποτα”

“Προσπαθούσα να βρω μια λύση για αν μην συμβαίνει αυτό. Ούτε στους γονείς μου είπα τίποτα», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερες λεπτομέρειες «Με έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο και χρειάστηκε να κάνω καταγγελία στην αστυνομία. Κινδύνεψε η ζωή μου. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω…».

Κate Moss

Στους καβγάδες της Κέιτ Μος από τον τότε αγαπημένο της Τζόνι Ντεπ έπεφτε πολύ ξύλο. Ένοικοι ξενοδοχείων που διανυκτέρευε το ζευγάρι αναφέρουν πως έσπαγαν λάμπες, βάζα, καρέκλες, ποτήρια κτλ!

Cher

Η Σερ έχει φάει πολύ ξύλο από τον σύζυγό της Σόνι Μπόνο. Αυτός όταν εκνευριζόταν έχανε κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα μία φορά να τη στείλει ως και στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη. Τότε η αρμένια τραγουδίστρια έκανε και την πρώτη της πλαστική.

Rihanna

Στις 8 Φεβρουαρίου 2009, η Rihanna ακύρωσε ξαφνικά την προγραμματισμένη εμφάνισή της στα 51α Βραβεία Grammy. Αργότερα έγινε γνωστό πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον τότε σύντροφό της, Chris Brown. Η φωτογραφία με το πρησμένο, γεμάτο πληγές και μελανιές, πρόσωπό της έκανε στη συνέχεια τον γύρο του ίντερνετ, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

Μαντόνα

Η Μαντόνα έχει πολλές φορές δηλώσει πως ο γάμος της με τον Σον Πεν ήταν εξαιρετικά βίαιος. Παράλληλα έχει αποκαλύψει πως έπεσε θύμα βιασμού στα 19 της χρόνια!

Δείτε τις φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό της Lindsay Lohan στη Μύκονο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.