Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής Δημήτρης Μενούνος. Βιογραφικό

Διαβάστε το βιογραφικό του Δημήτρη Μενούνου.

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο, η ξαφνική απώλεια του ηθοποιού, μουσικού, παρουσιαστή Δημήτρη Μενούνου.

Σήμερα, τα ξημερώματα (18/8/2016), ο Δημήτρης Μενούνος έχασε τη μάχη και βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο Δημήτρης Μενούνος, πέθανε σε ηλικία μόλις 47 ετών ύστερα από μάχη ενός μήνα με σοβαρή ασθένεια, ενώ οι επιπλοκές στη θεραπεία του, ήταν ικανές να του «κόψουν» το νήμα της ζωής.

O Δημήτρης Mενούνος που έκανε μεγάλη επιτυχία με το παιχνίδι “Wipe Out” στον ΑΝΤ1, δήλωνε πάνω απ’ όλα ηθοποιός.

«Είμαι ηθοποιός πάνω από όλα. Δυστυχώς στην εποχή που ζούμε δεν μπορείς να πεις τι είναι χόμπι και τι δεν είναι. Μπορεί να έχουμε δουλειά στο θέατρο, αλλά τελικά δουλεύουμε όχι για πληρωθούμε αλλά για την ψυχή της μανούλας μας».

Ο Δημήτρης Μενούνος είχε παντρευτεί το 2014 την εκλεκτή της καρδιάς του Σμαράγδα Θεοδότου στο Βιτάλι της Άνδρου μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Ο Δημήτρης Μενούνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Καρόλου Κουν» ενώ συμμετείχε και στο εργαστήρι Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής με τον Στάθη Λιβαθινό στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου 2001-2003 (σκηνοθετικό τμήμα)

Ο Δημήτρης Μενούνος έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης αλλά και στο ελεύθερο θέατρο όπως :

«Πλούτος», «Harvest 2010», «Το παιχνίδι της σφαγής», «Πέρσες», «Όνειρο Θερινής Νυκτός», «Κοίτα με», «Οι περιπέτειες του Βαρόνου Μινχάουζεν», «Η φωλιά του κούκου», «Άμλετ ο Β’», «Ο Έβδομος Σταθμός» κ.α.

Στην τηλεόραση ο Δημήτρης Μενούνος έχει εμφανιστεί σε πολλές σειρές όπως: «Τρελή Οικογένεια», «Safe sex-the TV series», «Ζωή Ξανά», «Εντιμότατοι Κερατάδες», «Παλίρροια», «Σαν αδελφές», «Στο ράφι», «Της αγάπης μαχαιριά», «Μετράω στιγμές», «Aς Πρόσεχες», «Λίστα Γάμου», «Κρεσέντο», «Φύγαμε», «Απαγορευμένη Αγάπη κ.α.

Ο Δημήτρης Μενούνος έχει συμμετάσχει στο θέατρο της Δευτέρας στην ΕΡΤ με τα έργα: «Χρόνια Πολλά Κόσμε», «Σιωπητήριο», «Τσάι και Συμπάθεια» κ.α.

Στον κινηματογράφο, είδαμε τον Δημήτρη Μενούνο στη γαλλική ταινία «Μέρες και νύχτες» και στο «Straight story».

Ο Δημήτρης Μενούνος έχει διδάξει θεατρικό παιχνίδι, υποκριτική και αυτοσχεδιασμό στον Θεατρικό Όμιλο του Αρσάκειου Τοσίτσειου Εκάλης.

Διαβάστε σε τι ηλικία πέθανε ο Αλέξανδρος Μπακατσέλος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.