Ανατροπή για δολοφονία Κορωπί: Και 5ο παιδί ο 41χρονος, γιατί το έκρυβε

Γιατί παρέμενε άγνωστο το ότι ο 41χρονος “υπεύθυνος” για τη δολοφονία στο Κορωπί έχει και 5ο παιδί;

Ο βίος και η πολιτεία του 41χρονου «ηθικού αυτουργού» της οικογενειακής τραγωδίας στο Κορωπί ξετυλίγεται μέρα με την ημέρα και αποκαλύπτει τις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης, με θύματα αθώα παιδιά.

Οι αποκαλύψεις για τον σύζυγο της 35χρονης άτυχης γυναίκας που έπεσε νεκρή από πέντε μαχαιριές της 26χρονης συντρόφου του άντρα της, έκαναν τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να σηκώσουν τα χέρι ψηλά.

Όπως προέκυψε από την κατάθεση του 41χρονου άνδρα, ο οποίος επίσης κρατείται για απόπειρα δολοφονίας του πατέρα της 26χρονης δολοφόνου, έχει άλλο ένα, πέμπτο παιδί με τρίτη γυναίκα, ο οποίος επίσης δεν έχει αναγνωρίσει και σήμερα -κατά δήλωσή του- είναι 13 ετών.

Ούτε αυτό το παιδί, αλλά ούτε και τα αλλά δυο που απέκτησε με την 26χρονη σύντροφο του, έχουν αναγνωριστεί, γι αυτό άλλωστε τα κρατούσε “κρυφά”.

Οι αστυνομικοί που έκπληκτοι άκουγαν τα όσα τους ανέφερε ο 41χρονος του ζήτησαν τα στοιχεία της γυναίκας προκειμένου να την καλέσουν για κατάθεση.

«Μου έφαγαν τη γυναίκα, δεν θα μείνει ρουθούνι»

Λίγη ώρα αφ’ότου έγινε η δολοφονία της 35χρονης γυναίκας από την 26χρονη σύντροφο του άνδρα, ο 41χρονος απειλούσε με λουτρό αίματος, εμφανώς ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ. Εκτός εαυτού πήρε μια καραμπίνα και πήγε στο πατρικό σπίτι της 26χρονης φόνισσας, όπου πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πατέρα της συντρόφου του και τη φίλη του και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. Λίγα λεπτά αργότερα έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, που τον εντόπισε στα Καλύβια.

Ο 41χρονος μίλησε τηλεφωνικά με το protothema.gr. «Έμπλεξα με τα σκ…α. Έμπλεξα», είπε και συνέχισε εμφανώς εκτός εαυτού. «Μου έφαγε τη γυναίκα. Δεν θα μείνει ρουθούνι απόψε. Ας έρθουν χίλια περιπολικά. Την καραμπίνα την έχω στο στόμα του. Όποιος έχει αρ…α ας έρθει».

Σε άλλο σημείο άρχισε να ζητά να μιλήσει στο γιο του: «Φέρτε μου το γιο μου μιλήσω. Κάποιος πρέπει να πληρώσει σήμερα γι’ αυτό. Μου έφαγε τη γυναίκα, την καλύτερη γυναίκα…»

Θέλει να πάρει τα παιδιά της στη φυλακή

Η 26χρονη φόνισσα έχει εκδηλώσει την επιθυμία να πάρει τα παιδιά της στη φυλακή, ώστε να μην μεγαλώσουν μόνα τους.

Αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση, η 26χρονη είπε για το μοιραίο βράδυ στο protothema.gr:

«Πέρασα από το συνεργείο του άντρα μου. Δεν τον βρήκα εκεί και πήγα στο σπίτι της. Λογομαχήσαμε άσχημα. Για το Γιάννη. Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ’ αυτή. Μου είπε όμως, πάρα πολλά λόγια, για τα παιδιά μου και τους γονείς μου και θόλωσα. Δεν ήξερα τί έκανα. Ζητώ συγγνώμη απ΄ την οικογένειά μου που τους έφερα σε δύσκολη θέση, απ’ τα παιδιά μου και από τα άλλα παιδιά, γιατί αυτά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τί έκανα. Αυτή τη στιγμή το ζω σαν όνειρο. Είχα θολώσει και δεν ήξερα τί έκανα».

Διαβάστε ποια η γιαγιά της 26χρονης δολοφόνου που είναι γνωστή ως “τίγρης του Κορωπίου”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.