Και κλαίει ο Φουρθιώτης: Τι δήλωσε για το Epsilon και την χαμένη τηλεοπτική άδεια

Τι δήλωσε ο Μένιος Φουρθιώτης για τον αποκλεισμό του Epsilon από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό;

Η πρώτη επίσημη δήλωση στελέχους του τηλεοπτικού σταθμού ήρθε από ποιον άλλο, τον Μένιο Φουρθιώτη.

Πριν μερικές μέρες, έσκασε σαν «βόμβα» η ανακοίνωση πως το Epsilon δεν πρόκειται να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, που ξεκίνησε χθες.

Μέχρι σήμερα το κανάλι του κ. Βρυώνη διατηρούσε σιγή ιχθύος όσον αφορά το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Για πρώτη φορά, ένα από τα στελέχη του καναλιού και παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, τοποθετήθηκε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα σε όλους !!! Πραγματικά από την μια θέλω να γελάσω με όσους βιάζονται και γράφουν και λένε συμπεράσματα για ανθρώπινες ψυχές , από την άλλη όμως λυπάμαι που στην κοινωνία μας υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι με τέτοια συναισθήματα ….

Αλλά θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 13:50 στο @epsilon_tv έχει πρεμιέρα το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ».

Δείτε τι έγραψε για το Epsilon και τις τηλεοπτικές άδειες ο Φουρθιώτης:

Καλημέρα σε όλους !!! Πραγματικά απο την μια θελω να γελάσω με όσους βιαζονται και γράφουν και λένε συμπεράσματα για ανθρώπινες ψυχές , απο την άλλη όμως λυπάμαι που στην κοινωνία μας υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι με τέτοια συναισθήματα …. Αλλα θελω να υπενθυμίσω σε όλους οτι το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 13:50 στο @epsilon_tv έχει πρεμιέρα το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ…. #tvapokaliptika #epsilontv

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Menios Fourthiotis (@menios_fourthiotis) στις

Διαβάστε πώς κόπηκε το Έψιλον από τις τηλεοπτικές άδειες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.