Ποια φρούτα και λαχανικά βοηθούν στην ακοή

Ποια φρούτα και λαχανικά βοηθούν στην ακοή;

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Φλόριντα ισχυρίζονται ότι όσοι ακολουθούν υγιεινή διατροφή, διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν απώλεια της ακοής τους.

Παράλληλα, προειδοποιούν ότι η αλλαγή από μια κακή διατροφή με junk-food σε μια διατροφή με καθημερινή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών (όλων των ειδών τα φρούτα και κυρίως τα πράσινα λαχανικά) δεν μπορεί να αναστρέψει οποιαδήποτε βλάβη έχει ήδη προκληθεί στο ακουστικό σύστημα του οργανισμού.

«Η ακοή μας σχετίζεται με τη γενικότερη κατάσταση της υγείας μας. Το ακουστικό μας σύστημα εξαρτάται από την καρδιαγγειακή, τη νευρική και τη μεταβολική μας υγεία και αν δεν είμαστε υγιείς σε γενικές γραμμές, είναι λογικό να αυξάνεται η ευαισθησία μας απέναντι στην απώλεια της ακοής».σημειώνει ο Δρ. Κρίστοφερν Σπάνκοβιτς

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ως υγιεινή διατροφή, οι ερευνητές όρισαν εκείνη που βασίζεται στην κατανάλωση φρούτων, λαχανικών και φυτικών ινών, καθώς και στη χαμηλή πρόσληψη αλατιού και λιπαρών.

Διαβάστε ποιος ο ρόλος της διατροφής στον καρκίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.