Γουέντι Κόνελι: Ιδού το νέο αμόρε του Παπανδρέου. Πυρ και μανία η Άντα [φωτο]

Ποια η πολυσυζητημένη σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου, Γουέντι Κόνελι;

Εδώ και αρκετούς μήνες κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια γυναίκα, τη Γουέντι Κόνελι, που έκλεψε την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και “πέτρα του σκανδάλου” στο διαζύγιό του με την Άντα Παπανδρέου.

Η Εφημερίδα Spirto δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες της Ολλανδέζας, Γουέντι Κόνελι και μάλιστα αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες για τη ζωή της.

Πρόκειται για την Γουέντι Κόνελι, που βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου, και έχει 2 παιδιά.

Η Γουέντι Κόνελι μένει μόνιμα στην Ολλανδία, είναι γυμνάστρια και έχει γυμναστήριο personal training.

Η μια κόρη της Γουέντι Κόνελι μένει στη Σκιάθο, και εκεί η γοητευτική γυμνάστρια γνώρισε και τον πρώην πρωθυπουργό.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως η πρώτη γνωριμία μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και της Γουέντι έγινε ένα πρωί του περυσινού καλοκαιριού στη Σκιάθο, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζονταν για το αγαπημένο του σπορ, το κανό και εκείνη έκανε τζόγκινγκ.

Η λατρεία για τα σπορ ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να συζητούν, ενώ ένα χρόνο μετά ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να έχει γνωρίσει τη Γουέντο Κόνελι και στην αγαπημένη του κόρη, Μαργαρίτα, η οποία επίσης βρίσκεται στη Σκιάθο.

Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως οι τρεις τους έφαγαν σε ταβέρνα του νησιού, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι ιδιαίτερα… ζεστός σχετικά με το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε τρίτο γάμο.

Το γεγονός ότι έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες της Γουέντι Κόνελι αλλά και η ταυτόχρονη δημοσιοποίηση της σχέσης με τον Γ. Παπανδρέου, έχουν κάνει έξαλλη την πρώην σύζυγό του Άντα.

Δείτε τη σύντροφο του Γιώργου Παπανδρέου, Γουέντι Κόνελι:

Διαβάστε ποια η γυμνάστρια που έκλεψε την καρδιά του Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.