Καραμανλής, Αγγέλου, Γεωργίου, Βατοπαίδι, ΕΛΣΤΑΤ και… Μητσοτάκης

Τι διαρρέει το περιβάλλον Καραμανλή για τον πόλεμο που δέχεται, τα νέα δεδομένα με ΕΛΣΤΑΤ και Γεωργίου;

Με δημοσίευμα σε γνωστή ιστοσελίδα διαρρέει ο Κώστας Καραμανλής την ενόχληση του για τον πόλεμο που έχει δεχτεί.

Το δημοσίευμα αναφέρεται σε διάφορα “σκάνδαλα” της κυβέρνησης Καραμανλή, από το Βατοπαίδι ως τον Γιώργο Αγγέλου και την ΕΛΣΤΑΤ.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

«Ήσουν πάντα εκεί. Σεμνά, διακριτικά αλλά με πίστη και αφοσίωση. Θα μας λείψεις. Θα μου λείψεις. Αντιπροσώπευες ό,τι πιο γνήσιο υπάρχει. Στάθηκες όρθιος απέναντι στο ψέμα και τη συκοφαντία. Πάλεψες παλικαρίσια και δικαιώθηκες» ανέφερε ο Κώστας Καραμανλής στον επικήδειο λόγο που έβγαλε για τον στενό του φίλο και συνεργάτη Γιάννη Αγγέλλου, συμπληρώνοντας: «Ήσουν το φως. Και στο τέλος, το φως πάντα νικάει το σκοτάδι».

Ήταν ένα σαφές πολιτικό μήνυμα, επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία της χώρας. Ήταν η πρώτη φορά που μίλησε δημόσια, αν εξαιρέσει κανείς την παρέμβασή του για το δημοψήφισμα το καλοκαίρι του 2015 και τις δυο γραπτές δηλώσεις σε ισάριθμες εκλογικές μάχες και αναφέρθηκε ουσιαστικά στο Βατοπαίδι, μια υπόθεση που έπληξε τη θητεία του και προσωπικά τον φίλο του Γιάννη Αγγέλου, που όμως όπως αποδείχθηκε τελικά.. ο θησαυρός ήταν άνθρακες.

Και μόνο η αναφορά για την στάση του Γιάννη Αγγέλου απέναντι στο ψέμα και στη συκοφαντία και για το φως που νικάει το σκοτάδι, ήταν ένα σαφές στίγμα για το πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος τον πόλεμο που δέχθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός, οι στενοί του συνεργάτες, όπως ο εκλιπών και συνολικά η κυβέρνησή του.

Έτσι και τώρα με την υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου που ο Άρειος Πάγος τον παραπέμπει για το μαγείρεμα των ελλειμμάτων το 2009 ώστε η χώρα να μπει στο μνημόνιο, το καραμανλικό στρατόπεδο δεν αντιδράει αλλά περιμένει υπομονετικά, αφού στο τέλος νικάει πάντα το φως…

Πόσα ακούστηκαν για την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, ότι δηλαδή αύξησε τα ελλείμματα και οδηγήθηκε η χώρα στα χέρια των δανειστών.

Τώρα με τον καλύτερο τρόπο γκρεμίζεται όλη αυτή η συκοφαντία αφού η απόφαση βόμβα του Αρείου Πάγου αλλάζει τα δεδομένα και δείχνει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές.

Πάντως αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η στάση της Συγγρού που δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα που πάνω από όλα, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, ξεκαθαρίζει την κατάσταση σε σχέση με τη διακυβέρνηση της ΝΔ την περίοδο 2007-2009.

Διαβάστε με ποιους έφαγε σε ουζερί ο Καραμανλής σε γαλάζιο καλοκαιρινό τραπέζι και τι είπαν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.