Ποιος υπουργός ξεκ@λόθηκε στις διακοπές και ποιος μετακομίζει

Αίσθηση κάνει ο υπουργός που έκανε ένα μήνα διακοπές, ενώ ένας συνάδελφος του μετακομίζει.

Σίγουρα ο φετινός Αύγουστος δεν έχει τίποτα κοινό με τον περσινό, όταν κρίνονταν τα πάντα από την ψήφιση του μνημονίου και αντί για τις παραλίες οι βουλευτές ξεροστάλιαζαν στα έδρανα.

Φέτος, όχι βέβαια ότι λύθηκαν τα προβλήματα μας, απλά δόθηκε η ευκαιρία για διακοπές.

Κάποιοι όμως φαίνεται πως το παράκαναν και ιδιαίτερα ένας υπουργός που έλιωσε στις διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπουργός αναχώρησε για διακοπές στις Σποράδες στις 20 Ιουλίου και επέστρεψε τη εβδομάδα που μας πέρασε, κατεβάζοντας ρολά για έναν ολόκληρο μήνα.

Όσο για το όνομα του υπουργού στις Σποράδες, πρόσφατο δημοσίευμα των Παραπολιτικών ρίχνει φως στο μυστήριο:

“Αίσθηση έχει προκαλέσει η σιωπή που έχει τηρήσει το υπουργείο Εξωτερικών από χθες το μεσημέρι όταν το αντίστοιχο Τουρκικό εξέδωσε μια πολύ σκληρή ως και προσβλητική ανακοίνωση για όσα είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον Δεκαπενταυγουστο στην Παναγία Σουμελά.

Αν και άπαντες περίμεναν πως θα υπήρχε μία αντίδραση όπως συνέβαινε πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις, ο κ. Κοτζιάς φαίνεται ότι επέλεξε να απαντήσει με σιωπή. Η έστω με…μουτράκια!

Εκτός αν κινηθεί σήμερα έστω κι αν περνά τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών του διακοπών σε νησί των Σποράδων.”

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος υπουργός που ανήκει στο στενό επιτελείο Τσίπρα και έχει την… καυτή πατάτα στα χέρια του μετακομίζει σε χώρο με θέα.

Ο λόγος για τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, ο οποίος σε μια κρίσιμη περίοδο πριν την δεύτερη αξιολόγηση μετακομίζει.

Όχι, δεν πρόκειται για ανασχηματισμό, αλλά στην κυριολεκτική σημασία της λέξης μετακόμιση, καθώς ο υπουργός θα διαμένει πλέον σε νέο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο υπουργείο και με θέα μάλιστα την Ακρόπολη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.