Κώστας Κακκαβάς: Πώς είναι σήμερα ο γόης του κινηματογράφου [φωτο]

Πώς είναι σήμερα ο Κώστας Κακκαβάς;

Ο μεγάλος γόης του ελληνικού κινηματογράφου παραμένει γοητευτικός.

Ο Κώστας Κακκαβάς έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες στον ελληνικό κινηματογράφο.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα Freddo για την απώλεια του Ανδρέα Μπάρκουλη, για τις συνεργασίες του αλλά και για τον τίτλο του ζεν πρεμιέ.

«Όταν βλέπω να αραιώνουμε, δεν μπορώ να πω ότι δεν μου κοστίζει. Φεύγει ένα κομμάτι από πάνω μου… θέλω δεν θέλω. Η απώλεια του Αλεξανδράκη και του Μπάρκουλη μου έχει κοστίσει πολύ περισσότερο από άλλους συναδέλφους, γιατί με αυτούς έφαγα ψωμί και αλάτι. Όχι, γιατί ήξερα ότι όλο αυτό κάποτε θα τελείωνε.

Το επάγγελμα βιτρίνας, όπως είναι το δικό μας, πρέπει να έχεις και να φέρεις λεφτά για να το ακολουθήσεις και να το διατηρήσεις. Δεν είναι σαν όλα τα άλλα επαγγέλματα, που μπαίνεις σε ένα γραφείο και εκεί τελειώνουν όλα. Αν δεν φέρεις έσοδα, δεν χρειάζεται να μένεις. Δεν σε θέλουν πια», είπε ο Κώστας Κακκαβάς.

«Όλα τα νέα παιδιά πάντως κάνουν πολύ σωστά τη δουλειά τους. Έχουν και ήθος και είναι ευπαρουσίαστα. Δεν μπορώ λοιπόν να πω ότι εγώ είμαι ο τελευταίος των ζεν πρεμιέ. Απλώς, οι νέοι ζεν πρεμιέ έχουν δυσκολίες για να μείνουν στην ιστορία. Χάρη στη Βουγιουκλάκη -την οποία ποτέ δεν ξεχνάω και θα πρέπει όλοι οι ηθοποιοί να ανάβουν ένα κεράκι-έγινε το επάγγελμα μόδα και δημιουργήθηκαν οι σταρ και αυτό το εκμεταλλευτήκαμε όλοι εμείς και φάγαμε ψωμί. Ήταν όμως άλλη η κοινωνία. Τότε αγαπιόμασταν μεταξύ μας.»

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Κώστας Κακκαβάς:

Δείτε πώς είναι σήμερα η καλλονή του ελληνικού κινηματογράφου Ελένη Προκοπίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!