Κυριάκος Μητσοτάκης: Όχι σε Βενιζέλο, φλερτ με ανεξάρτητους βουλευτές και πρόσωπο έκπληξη

Με ποιους βρίσκεται σε επαφές ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Σε φουλ ρυθμούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό το καιρό, δεν ασχολείται μόνο με τα νέα γραφεία του κόμματος. Ψάχνει και ψάχνεται ο ίδιος ενόψει ΔΕΘ, ωστόσο μπροστά του βρίσκεται και ο «σχεδιασμός» για τις επόμενες εκλογές.

Βρίσκεται λοιπόν σε αναζήτηση συμμαχιών και ήδη μιλάει με ανεξάρτητους βουλευτές.

Πρόκειται για τους Λεωνίδα Γρηγοράκο, Χάρη Θεοχάρη και… Στάθη Παναγούλη. Με τον πρώτο δείχνουν να έχουν συμφωνήσει σε όλα και δεν αποκλείεται να είναι στις λίστες της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές. Ο δεύτερος, κινείται αυτόνομα, ωστόσο τα περιθώρια συνεργασίας μαζί του είναι πολλά.

Με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, οι συζητήσεις γίνονται σε… ακαδημαϊκό επίπεδο, καθώς αμφότεροι βρέθηκαν να σχολιάσουν την… επικαιρότητα.

Τα προαναφερθέντα ονόματα, έχουν πάρει το σχετικό… ΟΚ από τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά, σε γεύμα που είχαν πριν έρθουν οι εξελίξεις με την ΕΛΣΤΑΤ, είπε πως δεν έχει αντίρρηση.

Για τον πρώην πρωθυπουργό, «βαρίδι» αποτελεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος και όσα ακούγονται περί ένταξης στην Ν.Δ., με τον πρώην πρωθυπουργό να μην ακούει… κουβέντα, όπως γράφει σήμερα και ο κυριακάτικος Τύπος (REAL)…

Διαβάστε πώς πήδηξε από γέφυρα η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.