«Οι Έλληνες θα καταλάμβαναν την Κύπρο το βράδυ του πραξικοπήματος στην Τουρκία»

Ποιος έκανε την πρωτοφανή δήλωση οτι οι Έλληνες ήταν έτοιμες να καταλάβουν την Κύπρο τη νύχτα του πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν;

Στις 15 Ιουλίου οι Τούρκοι στρατιωτικοί εξεγέρθηκαν με πραξικόπημα ενάντια στον καθεστώς Ερντογάν και για λίγες ώρες κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους.

Όμως, αυτό δεν κράτησε για πολύ. Ο Έρντογαν γύρισε δριμύτερος και έκτοτε έχει ξεκινήσει πογκρόμ σε όλη την χώρα για να βρει και να αποδυναμώσει όλους τους εχθρούς τους.

Μία όμως νέα δήλωση Τούρκου υπουργού ξεπέρασε κάθε όριο εμπλέκοντας Κύπρο και Ελλάδα.

Ο υπουργός Αεροπορικών Μεταφορών και Γεωργίας της Τουρκίας, Faruk Celik, σε μια στιγμή καλά μελετημένης παράκρουσης, άφησε σαφή υπαινιγμό πως εκείνο το βράδυ οι Έλληνες σχεδίαζαν να καταλάβουν όλη την Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό, την βραδιά της 15ης Ιουλίου υπήρχε σχέδιο διάλυσης της Τουρκίας με απαρχή την εισβολή από την περιοχή του Kobani της βορείου Συρίας, που είναι υπό τον έλεγχο των Κούρδων, και την δημιουργία χάους μέσα στο οποίο θα επωφελούνταν βάσει συντονισμένου σχεδίου και οι Έλληνες, για να… εισβάλουν στην βόρειο Κύπρο.

Μάλιστα για τον σκοπό αυτό είχαν γίνει από καιρό οι απαραίτητες προετοιμασίες και…κάποιες μυστικές επαφές στην Κύπρο!

Ο Τούρκος υπουργός ισχυρίζεται ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για σχέδιο αποσταθεροποίησης και διάλυσης της Τουρκίας τα οποία θα βγάλουν στην δημοσιότητα για να καταδειχτεί σε όλο του το εύρος αυτή η μεγάλη συνομωσία που βρίσκονταν σε εξέλιξη κατά της τουρκικής ακεραιότητας.

Μιλάμε φυσικά για το απόλυτο παραλήρημα, κάτι στο οποίο ειδικεύονται οι Τούρκοι αξιωματούχοι, ιδιαίτερα μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία.

Διαβάστε ποιος ενέπλεξε πράκτορα της CIA στους «8» Τούρκους που διέφυγαν στην Ελλάδα.