Μαρινάκης Τηλεοπτική άδεια: Στραβελάκης, Ευαγγελάτος, Βρυώνης, E TV και νέο κανάλι

Ποιες οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την τηλεοπτική άδεια και το νέο κανάλι;

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί στο διαδίκτυο ένα όργιο απο πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται και αφορούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το νέο κανάλι που ετοιμάζει.

Από το “κλείδωμα” της τηλεοπτικής άδειας, μέχρι τη συμφωνία με Στραβελάκη και Βρυώνη και το διαζύγιο με Ευαγγελάτο, το fimes.gr συγκέντρωσε ό,τι ακούγεται σε ένα άρθρο.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης εξασφάλισε μία τηλεοπτική άδεια και μάλιστα με υψηλό τίμημα.

Σύμφωνα με διαρροές, το πρώτο όνομα που ακούστηκε για διευθυντικό στέλεχος στο νέο κανάλι Μαρινάκη είναι ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τον όμιλο.

Αντίθετα, καθόλου βέβαιο δεν είναι οτι στο νέο κανάλι Μαρινάκη θα συμμετέχει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Και αυτό παρ’ όλο που οργιάζουν οι φήμες για συμφωνία Βρυώνη-Μαρινάκη για συνεργασία και στήριξη του Έψιλον στη στελέχωση του νέου καναλιού Μαρινάκη. Η συμφωνία αυτή δεν είναι άσχετη με το οτι την τελευταία στιγμή ο Φίλιππος Βρυώνης αποφάσισε να κάνει πίσω στην κατάθεση του Έψιλον.

Πληροφορίες του Enimerosi 24 (που ομολογουμένως δύσκολα διασταυρώνονται) υποστηρίζουν ότι τροποποιήθηκε το αρχικό σχέδιο δράσης που ήθελε το υποψήφιο σχήμα του «Ε TV» να λειτουργεί επικουρικά για λογαριασμό του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Με άλλα λόγια η συγκεκριμένη πηγή πληροφόρησης θέλει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να συμμετέχει στη δημοπρασία με δύο εταιρίες όπως λέγεται ότι συμβαίνει και με την πλευρά Βαρδινογιάννη, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες αποτυχίας.

Οι λόγοι όμως που φέρεται να άλλαξε το σχεδιασμό του ο Φίλιππος Βρυώνης δεν είναι άσχετοι από τους ελέγχους που προβλέπει ο νόμος ότι ακολουθούν μετά το τέλος της δημοπρασίας. Με αποτέλεσμα να προτιμήσει το σίγουρο και απευθείας ντηλ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που τον διασφαλίζει στην περίπτωση που ο εφοπλιστής κερδίσει μία από τις τέσσερις άδειες το νέο κανάλι να «χτιστεί» επάνω στο «Ε TV».

Η εν λόγω συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, αλλά και η βεβαιότητα για την απόκτηση άδειας (λόγω της απόφασης του εφοπλιστή να προσφέρει όσα χρήματα απαιτούνται) είναι και η αιτία που δεν υπήρξαν «δράματα» για το κόψιμο του καναλιού από τη δημοπρασία ή «δάκρυα» για τις απώλειες που συνεπάγεται ο αποκλεισμός. Κι αντίθετα όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές συμπεριφέρονται σα να μη συνέβη ποτέ τίποτα.

Παρ’ όλη όμως τη σύμπλευση Βρυώνη-Μαρινάκη, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι έχει επέλθει εμπλοκή στη συνέχιση της συνεργασίας του Νίκου Ευαγγελάτου με τον όμιλο των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα ακούγεται ότι οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να βρουν κοινό τόπο στις συζητήσεις τους για τη συνέχιση της συνεργασίας. Με αποτέλεσμα ο Νίκος Ευαγγελάτος να μη συνεχίσει την καθημερινή του εκπομπή στο ραδιόφωνο του ομίλου. Ενώ διακόπτεται και κάθε άλλη συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές σε άλλα επίπεδα μέχρι νεωτέρας.

Κατά συνέπεια σταματά και η συνεργασία των δυο πλευρών στην καθημερινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι «Ε».

Ενδεχομένως με την ολοκλήρωση της δημοπρασίας να αλλάξουν τα δεδομένα. Αν και οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες.

Με άλλα λόγια ακόμη και στην περίπτωση που ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταφέρει να κερδίσει μία από τις τέσσερις άδειες, δεν είναι σίγουρο ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος θα ενταχθεί στο νέο κανάλι του εφοπλιστή.

Διαβάστε ποια μεταγραφή βομβα ξανθιάς παρουσιάστριας ετοιμάζει ο Μαρινάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.