Απίστευτη πρόκληση από Μίνα Αρναούτη: Η φωτογραφία με τη Φρόσω που προκάλεσε σάλο

Ποια η απίστευτη φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη με τη Φρόσω Κυριάκου;

Μια φωτογραφία-πρόκληση ανήρτησε στον λογαριασμό της στο facebook η Μίνα Αρναούτη, η οποία βρίσκεται στη Μυτιλήνη.

Η Μίνα Αρναούτη, παρά το δύσκολο κομμάτι της ανάρρωσης της είναι εμφανές πως διψά για δημοσιότητα και -δυστυχώς- καταφέρνει να την έχει, αν και με αρνητικό τρόπο.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να απασχολεί τη Μίνα Αρναούτη, η οποία αφού “δεν έπιασαν” οι selfies αποφάσισε να αναρτήσει μια προσβλητική -θα έλεγε κανείς- για τη μνήμη του Παντελίδη, φωτογραφία με τη Φρόσω, απλά για να προκαλέσει και πάλι ντόρο!

Διαβάστε το δημοσίευμα του nasosblog.gr για την ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη:

Προφανώς και δεν έχει πάτο το βαρέλι. Αν δεν είναι πρόκληση αυτό… τότε τι είναι; Προσωπικά έχω δει πολλά. Και συνεχίζω να βλέπω. Είναι η φύση της δουλειάς μου. Ωστόσο έχω μάθει στην ζωή να ακολουθώ και να σέβομαι άγραφους νόμους.

Κανόνες που κάποιοι προφανώς και δεν γνωρίζουν αφού δεν μπορούν να ξεφύγουν από την κουτοπονηριά και την ματαιοδοξία τους. Δρόμοι που οδηγούν αποδεδειγμένα σε αδιέξοδο.

Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει υποκρισία. Τι σημαίνει ψευτοφιλία. Τι σημαίνει διπροσωπία. Τι σημαίνει να στο παίζει κάποιος φίλος και σε συνομιλίες να σε χαρακτηρίζει με τον χειρότερο τρόπο.

Τι σημαίνει για παράδειγμα να το παίζεις φίλος του Παντελή και να χρησιμοποιείς σελίδες με το όνομα του νεκρού για να γνωρίσεις γυναίκες.

Τι σημαίνει διασυρμός… καπήλευση νεκρού και τυμβωρυχία. Τι σημαίνει να στέλνεις ως διαχειριστής βίντεο από την σελίδα που υποτίθεται έχει φτιαχτεί για τον τραγουδιστή σε παντρεμένες γυναίκες και να τις αποκαλείς μέσα από το αυτοκίνητο σου «κ@ύλα» μου να υπόσχεσαι γάμους σε ξωκλήσια και ζωή μακριά απ’ όλους.

Αλλά αυτά είναι καταγεγραμμένα και αν θέλετε «δεύτερα» και μίζερα… από ανθρώπους που τους αρέσει να προσκολλούν σε κάποιους που απασχολούν την επικαιρότητα για να νιώθουν πώς είναι κάτι. Κάτι κατακάθια… άνευ σημασίας.

Όμως Μυρσίνη το να διακωμωδείς και να κάνεις πλάκα, με την συγκεκριμένη φωτογραφία, ενώ η έρευνα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, να παίζεις με το θυμικό της κοινής γνώμης και με την ψυχολογία μιας οικογένειας που έχασε το παιδί της, μόνο σωστό δεν είναι. Τα λόγια μοιάζουν φτωχά. Ένας πολυτραυματίας που πήγε στον άλλο κόσμο και γύρισε, δείχνει να νοιάζεται περισσοτερο για την εικόνα του παρά για την αποκατάσταση του.

Είναι αντίδραση; Είναι αμετροέπεια; Είναι ανάγκη επιβεβαίωσης; Δυστυχώς είναι αλήθεια. Και είναι τεράστιο έλλειμμα σεβασμού. Κάτι που προφανώς κάποιος της το επεσήμανε και υποχρεώθηκε λίγη ώρα μετά να κατεβάσει την φωτογραφία. Αλλά ακόμη κι έτσι τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι πολλά. Όπως είναι αλήθεια και το γεγονός ότι η Φρόσω Κυριάκου κυκλοφορεί άνετα στα μαγαζιά που «έχτισε» ο συγχωρεμένος.

Είμαστε τελικά λαός που έχει κοντή μνήμη και ξεχνάμε γρήγορα ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε η Μίνα Αρναούτη:

Δείτε για πρώτη φορά τα τραυματισμένα πόδια της Μίνας Αρναούτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.