Σάλος στη Μύκονο: “Εστεμμένες κάνουν β@ζιτες για…”

Πόσα έπαιρναν για τις υπηρεσίες τους γνωστές Ελληνίδες εστεμμένες στη Μύκονο;

Οχι μόνο δεν τους κόστισαν οι διακοπές, αλλά έφυγαν από το νησί κατά 10.000 ευρώ πλουσιότερες η καθεμία – δύο Ελληνίδες καλλονές, πασίγνωστες και εστεμμένες, οι οποίες «πουλάνε» το κορμί τους για να μπορούν να κάνουν τη χλιδάτη ζωή που ονειρεύονται.

Ετσι, πέρασαν αρκετές μέρες στη Μύκονο, εκεί που συχνάζουν κροίσοι από όλα τα μέρη της Γης, για να «τσιμπήσουν» τους νέους πελάτες που θα «ξηλωθούν» για να πλαγιάσουν με τις Ελληνίδες θεές. Και πέτυχαν διάνα!

Τα κορίτσια δεν το κάνουν αυτό για πρώτη φορά. Από το ξεκίνημα της καριέρας τους – πάνω από 10 χρόνια καθώς και οι δύο σήμερα έχουν ξεπεράσει τα 30 – μπήκαν δυναμικά στον χώρο της «βίζιτας».

Η Freddo περιγράφει ένα περιστατικό για το πώς κλέινουν τις συμφωνίες μόνες τους στη Μύκονο. Οι δύο φίλες-πρώην εστεμμένες πήγαν σε μεγάλο και γνωστό beach bar του νησιού όπου συχνάζουν πλούσιοι Ελληνες, Ευρωπαίοι και Άραβες, ντυμένες σέξι αλλά όχι πρόστυχα, καθώς επενδύουν στο glamour.

Εκεί ήταν και μία παρέα 5 Αράβων που, εντυπωσιασμένοι από τις δύο μόνες τους καλλονές, άρχισαν να τους στελνουν σαμπάνιες και αυτές χαμόγελα.

Όταν τις κάλεσαν στο τραπέζι τους, αυτές αρνήθηκαν και ζήτησαν μία τιμή για να βρεθούν ιδιωτικά μαζί τους στο κότερό τους. Τα κορίτσια ζήτησαν 20.000 ευρώ η μία αλλά οι Άραβες αντιγύρισαν την πρόσφορά σε 20.000 και για τις δύο μαζί και αυτές, εν τέλει, δέχτηκαν.

Ο μεσάζων τους έδωσε οδηγίες για την ώρα, τα κορίτσια μπήκαν σε λίγο σε ένα φουσκωτό και έφυγαν για το κότερο.

Την άλλη μέρα γύρισαν στο πολυτελές ξενοδοχείο τους – τις είδαν φανερά ταλαιπωρημένες αλλά συνεχώς γελούσαν – και δεν βγήκαν από το δωμάτιό τους παρά αργά το απόγευμα για να κάνουν μια βουτιά στην πισίνα.

Την επόμενη ημέρα αναχώρησαν για την Αθήνα, καθώς η μία – η οποία κατέχει μεγάλο και σημαντικό τίτλο – είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις με κανάλι.

Δύο ημέρες αργότερα πέταξαν για Ρόδο για να κάνουν διακοπές με τον γνωστό τρόπο και πλέον βρίσκονται και πάλι στη Μύκονο.

Κάποιοι λένε ότι οι Αρχές του νησιού πλέον τις έχουν πάρει χαμπάρι και από το Σαββατοκύριακο και μετά έχουν γίνει η σκιά τους.

Διαβάστε ποιο το προφίλ της πρώην εστεμμένης που έκανε β@ζιτες στη Μύκονο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.