O Aντώνης Μυλωνάκης αποκαλύπτει τις 4 τηλεοπτικές άδειες: Ποιοι είναι οι νέοι καναλάρχες

Ποιοι θα είναι οι 4 νέοι καναλάρχες με τηλεοπτικές άδειες σύμφωνα με τον Αντώνη Μυλωνάκη;

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Αντώνης Μυλωνάκης αποκαλύπτει τους τέσσερις νέους καναλάρχες που θα πάρουν τις πολυπόθητες τηλεοπτικές άδειες.

Ένα όργιο φημών και «πληροφοριών» που κινούνται από δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία και σιγά – σιγά κάνουν το γύρο του διαδικτύου με ονόματα και ποσά σχετικά με τους καναλάρχες που εξασφάλισαν τις πρώτες τηλεοπτικές άδειες.

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον πρόκειται για εκτιμήσεις ή εικασίες που ίσως και να επαληθευτούν, παρά για βάσιμες πληροφορίες μέσα από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης το οποίο παραμένει ερμητικά κλειστό.

Τις δικές του εκτιμήσεις έσπευσε να δώσει και ο δημοσιογράφος Αντώνης Μυλωνάκης:

«Η παράσταση του διαγωνισμού χαβαλέ για τις τηλεοπτικές άδειες παίρνει τέλος Σε λίγο θα βγούν απο το κουβί τους οι ξεβρακωμένοι και ταπεινωμένοι ΄΄ Μεγάλοι ΄΄ Ελληνες επιχειρηματίες. Η κυβέρνηση των πολιτικών αριστερών κατσαπλιάδων έπιασε το στόχο της. Η ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ .

Β. Μαρινάκης , Ιβάν Σαββίδης , Β. και Γ. Βαρδινογιάννης με τη Κυπριακή εταιρεία και Αλαφούζος οι νέοι καναλάρχες των Ελλήνων.

Σε 88 ημέρες απο σήμερα η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα ρίξει μαύρο σε ΣΤΑR , ΑΝΤΕΝΝΑ , ΕΨΙΛΟΝ , ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΦΑ ,MEGA και ART με χιλιάδες εργαζόμενους άνεργους….» έγραψε ο Αντώνης Μυλωνάκης.

Αναμένεται να δούμε αν οι εκτιμήσεις αυτές θα επιβεβαιωθούν.

Διαβάστε ποιοι φέρονται να πήραν την πρώτη τηλεοπτική άδεια, τη δεύτερη τηλεοπτική άδεια και τις διαρροές για Star και τρίτη τηλεοπτική άδεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.