Νανά Καραγιάννη: Η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας της

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Νανάς Καραγιάννη.

Η Νανά Καραγιάννη την τελευταία εβδομάδα βρέθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένη.

Λίγες ημέρες αργότερα, η κατάσταση της Νανάς Καραγιάννη παρέμενε κρίσιμη, όμως η υγεία της συνέχιζενα βελτιώνεται.

Μάλιστα, ο γιατρός της, Μιχάλης Κούτρας, είχε δηλώσει στην Espresso, με αισιοδοξία: «Προχωρήσαμε στην αφαίρεση όχι μόνο της τραχειοστομίας, αλλά και κάθε μηχανικής υποστήριξης του οργανισμού της. Την “ξυπνήσαμε” και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Νανά Καραγιάννη ανταποκρίνεται εξαιρετικά».

Ωστόσο σήμερα, παρότι δεν έχει υπάρξει κάποιο νεώτερο για την πορεία της υγείας της ή για το αν έχει βγει από το νοσοκομείο, είδαμε στον λογαριασμό της στο Instagram, μία νέα φωτογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Νανά Καραγιάννη έχει βγει από την ΜΕΘ και πλέον βρίσκεται σε δωμάτιο στην Β’ Παθολογική του νοσοκομείου Αγία Όλγα. Από το πλάι της δεν έχουν φύγει λεπτό η οικογένεια και οι στενοί της φίλοι.

Εντύπωση μπορεί να προκάλεσε η τοποθεσία που εμφανίζεται στην ανάρτησή της, ωστόσο επειδή το νοσοκομείο βρίσκεται στη Νέα Ιωνία, εμφανίζεται η τοποθεσία “Καλογρέζα”. Όπως θα δείτε, οι ευχές από τους followers της για περαστικά δεν έχουν σταματήσει.

Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα και σιδερένια!

Δείτε την ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό, που ακολουθεί:

Διαβάστε τι λένε φίλοι και συγγενείς για την υγεία της Νανάς Καραγιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.