Καταγγελία βόμβα: Πήγε βόλτα στην παραλιακή και έπεσε σε…

Ποια η καταγγελία γυναίκας για την ακριβοθώρητη παραλιακή;

Περιπετειώδης ήταν η βόλτα στη παραλιακή για μία Ηρκαλειώτισσα που εξαιτίας του ότι δεν υπήρχαν φώτα έπεσε σε φρεάτιο και τραυματίστηκε σε μία βρώμικη και σκουριασμένη σχάρα.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, δεν φτάνει μόνο που είχε τραυματιστεί αλλά όταν ενημέρωσε τις αρχές για το συμβάν η μεν αστυνομία έλεγε ότι ήταν αρμοδιότητα του λιμενικού, το δε λιμενικό ότι ήταν αρμοδιότητα της αστυνομίας.

Δείτε πώς περιγράφει η ίδια την εμπειρία της στην παραλιακή:

Προς κάθε υπεύθυνο

Δήμο, Αστυνομία, Λιμενικό ….

Περπατώντας όπως κάθε ανύποπτος Ηρακλειώτης στην παραλιακή για περιπατητές κάτω απ το Τάλως ξαφνικά σε σκοτεινό σημείο, δυο καμένες λάμπες, ολόκληρο το πόδι μου έπεσε σε φρεάτιο σκισμένη σχάρα βρώμικη και σκουριασμένη. Στο τηλεφώνημα επι τοπου στην Αστυνομία μου είπαν οτι είναι δουλειά του Λιμενικού. Στο τηλεφώνημα στο Λιμενικό μου εξήγησαν ότι είναι αρμοδιοτητα της Αστυνομίας.

Στο δεύτερο τηλεφώνημα στην Αστυνομία μου είπαν ότι στέλνουν αστυνομικό. Στο τρίτο τηλεφώνημα στην Αστυνομία μου εξήγησαν ευγενικά ότι πήραν αυτοί Δημο, Λιμενικό αλλά το περιπολικό είχε κάτι επείγον. Εννοείται ότι εγώ περίμενα εκεί μέσ τα αίματα πριν παώ για πρώτες βοήθειες ν αρθει κάποιος να καταγράψει το περιστατικό για να κάνω μήνυση. Αυτά κορόιδα Ηρακλειωτες….

Εγώ που Αγαπάω Ηράκλειο

Διαβάστε πώς έπεσε 15χρονη από το μπαλκόνι στην Κρήτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.