Πράκτορας της CIA στους “8” που διέφυγαν στην Ελλάδα; Πόλεμος ΗΠΑ-Τουρκίας

Τι υποστηρίζει Τούρκος βουλευτής για πράκτορα της CIA στο ελικόπτερο των Τούρκων που διέφυγαν στην Ελλάδα;

Νέα θεωρία συνωμοσίας βλέπει το φως της δημοσιότητας καθώς οι Τούρκοι προσπαθούν να επιβάλουν την απέλαση των “8” από την Ελλάδα στην Τουρκία.

Ασφυκτικές πιέσεις ασκεί η Τουρκία στην Ελλάδα για να εκδώσει τους “8”, ενώ συνεχώς διαρρέουν πληροφορίες για τους επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με Τούρκο βουλευτή, στο ελικόπτερο με το οποίο οι οκτώ Τούρκοι πραξικοπηματίες διέφυγαν στην Ελλάδα, υπήρχε και πράκτορας της CIA.

Πρόκειται για τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Ορχάν Ντελιγκόζ. Εντύπωση προκαλεί οτι ενώ πρόκειται για πολύ σοβαρή καταγγελία, δεν έχει υπάρξει καμιά αντίδραση από τις τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, πιθανότατα να βρισκόταν μαζί με τους οκτώ και ο επικεφαλής πράκτορας της CIA στην Κωνσταντινούπολη Γκράχαμ Φούλερ, ο οποίος λέγεται ότι από το 1966 είναι ο σύνδεσμος του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Απρόσμενη επίσκεψη Ντάνφορντ στη τουρκική Βουλή

Απρόσμενη επίσκεψη στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, η οποία είχε βομβαρδιστεί από τους πραξικοπηματίες, πραγματοποίησε ο αρχηγός των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, Τζόζεφ Ντάνφορντ, συνοδευόμενος από τον Τούρκο ομόλογό του Χουλούσι Ακάρ, και τον Πρόεδρο της τουρκικής Βουλής, Ισμέτ Καχραμάν.

Η επίσκεψη Ντάντφορντ δεν αποκλείεται να σχετίζεται και με τους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που μπήκε στην Ελλάδα.

Ο Τζόζεφ Ντάνφορντ αναχώρησε από τη Βουλή για τη συνάντησή του με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ, με μια ώρα καθυστέρηση. Στο μεταξύ μια ομάδα νέων του κόμματος Βατάν πραγματοποίησε διαδήλωση, στην Άγκυρα, εναντίον του Ντάνφορντ με συνθήματα όπως “Πήγαινε σπίτι σου, στείλε μας τον Φετουλάχ”.

Διαβάστε τις αποκαλύψεις φωτιά του WikiLeaks για την πυραυλική επίθεση που ετοίμαζαν οι Τούρκοι πριν το πραξικόπημα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.