Πόλεμος Στικούδη-Λιάγκα: “Πληρώνει τους δημοσιογράφους για να μας…” – “Ξέκ@λο και γραφικό”

Ποιες οι απανωτές μπηχτές μεταξύ Κατερίνας Στικούδη και Γιώργου Λιάγκα;

Με «καρφί» από τα λίγα απάντησε η Κατερίνα Στικούδη στα σχόλια που κατά καιρούς έχει κάνει για εκείνη ο Γιώργος Λιάγκας και, ιδιαίτερα, εκείνο που αφορούσε την «καυτή» εμφάνισή της στα φετινά μουσικά βραβεία MAD!

Σχολιάζοντας το άκρως αποκαλυπτικό ντύσιμο της Στικούδη στο κόκκινο χαλί των βραβείων, ο παρουσιαστής έγραψε πως

«όταν, όμως, η κάθε ανθυποστάρ της εγχώριας, τρομάρα μας, showbiz αισθάνεται ότι τουλάχιστον θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί του Kodak theater για να παραλάβει Όσκαρ, ή θα βγει να τραγουδήσει για να παραλάβει Grammy, τότε το μέτρο χάνεται και το όμορφο και σέξι κινδυνεύει να γίνει ξεκ*λο και γραφικό».

«Είπε την άποψή του και σίγουρα έχει ένα δικό του τρόπο που σχολιάζει το κάθε τι, κάτι που τον κάνει μοναδικό σε αυτό. Πιστεύω πως ο Λιάγκας πληρώνει τους δημοσιογράφους να μας ρωτάνε γι αυτόν!», λέει, στο περιοδικό «People», η Κατερίνα Στικούδη, όταν της αναφέρουν το παραπάνω απόσπασμα και συνεχίζει:

«Πέρα από την πλάκα, δεν διεκδίκησα ποτέ από μια εκπομπή και τους συντελεστές της να σχολιαστώ, ώστε να ακουστεί το όνομά μου, αλλά, επίσης, δεν πιστεύω πως υπάρχει κακή διαφήμιση, αρκεί να λένε σωστά το όνομά σου. Όσον αφορά την σχέση μου με τον Γιώργο Λιάγκα, οφείλω να σου πω ότι δεν έχουμε παίξει ξύλο. Είμαι κατά της βίας! Εξάλλου, δεν υπάρχει και λόγος!».

Δείτε την Κατερίνα Στικούδη χωρίς εσώρουχα στα MAD VMA 2016.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.