Άσχημες εξελίξεις για Στεφανίδου: Γιατί εκτός Epsilon. Έξαλλη η Τατιάνα

Γιατί αποχωρεί από το Epsilon η Τατιάνα Στεφανίδου;

Μαύρα σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες πάνω από τα γραφεία των στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού Ε.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες συζητιούνται τόσο τα μεγαλεπίβολα σχέδια του σταθμού ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν αλλά και η διατήρηση πολύ πετυχημένων εκπομπών της σεζόν που πέρασε.

Αναμφίβολα η πιο πετυχημένη εκπομπή τόσο του σταθμού όσο και της ζώνης που κατάφερε ακόμη και να “εξολοθρεύσει” τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους ήταν η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και των συνεργατών της “Tatiana Live”.

Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις του σταθμού με την παρουσιάστρια και την ομάδα της εκπομπής περνούν μεγάλη και αγεφύρωτη (;) κρίση με αποτέλεσμα να μην είναι τίποτα σίγουρα για το κατά πόσο θα επιστρέψει από τον τηλεοπτικό σταθμό Εpsilon ή από άλλο κανάλι, εφόσον υπάρχει όπως λίγοι γνωρίζουν καλά, αντίστοιχη πρόταση από αλλού.

Αιτία του κακού; Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση των δεδουλευμενων του μηνός Ιουλίου αλλά και του επιδόματος αδείας που μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβληθεί στους εργαζόμενους παρότι η εκπομπή έχει αποχαιρετήσει από τις 8 Ιουλίου. Και αυτό δεν είναι η αρχή καθώς μεγάλη καθυστέρηση σημειώθηκε και στην καταβολή του μισθού του μηνός Ιουνίου.

Το σίγουρο είναι ότι όλα είναι πιθανά για την νέα τηλεοπτική σεζόν που θα βρει το κοινό με ένα νέο τηλεοπτικό χάρτη και η έκπληξη μπορεί να έρθει από εκεί που δεν μπορεί να το περιμένει κανείς.

Διαβάστε ποιον γκουρού των σίριαλ άρπαξε το Epsilon.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.