Στην τσιμπίδα της εφορίας γνωστός τραγουδιστής: Οι εταιρείες και τα 250.000

Πώς η εφορία τσάκωσε γνωστό τραγουδιστή;

Γνωστό τραγουδιστή τσίμπησε η εφορία για φοροδιαφυγή.

Διαβάστε το δημοσίευμα του Nasosblog:

Μπορείς στην Ελλάδα να κάνεις για παράδειγμα δέκα συναυλίες, να κάνεις 250.000 εισητήρια και στο τέλος να περνάς στην εφορία μόλις 3000 απο αυτά; Μπορείς.

Μπορείς να έχεις μια εταιρεία δική σου και να φτιάχνεις μια ακόμη θυγατρική και καλά, η οποία να τρέχει τις συναυλίες αυτές, έχοντας ώς μπροστινό κάποιον που το όνομά του μοιάζει με το όνομα νησιού στο Βόρειο Αιγαίο; Μπορείς.

Μπορείς να περάσεις το «αίτημα» αυτό μοιράζοντας σοκολάτες κάθε μορφής σε υπαλλήλους προκειμένου να κάνουν τα στραβά μάτια; Εννοείται πώς μπορείς.

Αυτά λοιπόν φέρεται να έχει κάνει εταιρεία που ανήκει σε κορυφαίο-ΚΟΡΥΦΑΙΟ λέμε- Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό ελέγχεται απο την εφορία Θεσσαλονίκης. Και ξέρετε γιατί; Διότι ο τυπάκος νόμιζε πώς ήταν έξυπνος και αμέσως μετά το νταραβέρι με τα εισιτήρια πήγε σε υποκατάστημα εφορίας στην Αθήνα και έκλεισε την εταιρεία.

Έλα όμως που οι συναυλίες του έχουν κάτι εκατομμύρια views και τα νούμερα των θαυμαστών σε αυτές, δεν κολλάνε με αυτά που δηλώθηκαν ώς κομμένα εισιτήρια.

Μαθαίνω λοιπόν πώς ειδικό κλιμάκιο έχει δεσμεύσει την εταιρεία του και μοιραία την χρήση αυτής και γίνεται έλεγχος και στους υπάλληλους που έκαναν τα στραβά μάτια.

Σε λίγο καιρό θα σας έχω νεώτερα… για τον στιλάτο καλλιτέχνη που τον ενδιαφέρει μόνο το καλλιτεχνικό του προφίλ…

Διαβάστε ποιους τραγουδιστές έπιασε το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.