Νίκος Χατζηνικολάου: Η καυστική απάντηση για τηλεοπτικές άδειες, Epsilon, Βρυώνη

Τι απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τηλεοπτικές άδειες, Epsilon και Βρυώνη;

Αποστομωτική ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στα δημοσιεύματα του διαδικτύου.

Η φημολογία αναφέρει ότι “σύμφωνα με πληροφορίες”, ο γνωστός δημοσιογράφος θα αναλάβει την γενική διεύθυνση του καναλιού Βρυώνη, το “Ε”, που θα περάσει στην ιδιοκτησία Μαρινάκη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Ο ιδιοκτήτης του Epsilon ο οποίος στις 3 Μαίου 2016 με επιστολή του στον Νίκο Παππά εισηγείτο η τιμή εκκίνησης της κάθε συχνότητας να καθορισθεί στο ποσό των 35.000.000 εκατ. ευρώ βρίσκεται εκτός του διαγωνισμού.

Η έντονη φημολογία θέλει το Epsilon να περνάει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη με γενικό διευθυντή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Tις αμέσως επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα διαφανεί σε ποιο βαθμό δεν έχουμε να κάνουμε με τα προαναγγελθέντα αποτελέσματα ενός αδιάβλητου διαγωνισμού.

Για την ώρα πάντως και σύμφωνα με τα λεγόμενα της Γεροβασίλη αυτοί που είναι κερδισμένοι είναι οι μέτοχοι του MEGA που εάν κλείσει το κανάλι δεν θα πληρώσουν ποτέ τα 622.000.000 ευρώ που χρωστάνε ο ΔΟΛ, ο ΠΗΓΑΣΟΣ και το MEGA.

Oταν καθήσει ο επικοινωνιακός κουρνιαχτός η κυβέρνηση θα βρεθεί σε πολύ δεινή θέση ανεξάρτητα με το ποιοι θα έχουν πάρει τις 4 άδειες.

Για την ιστορία το Epsilon είναι ο πρώην “902” του ΚΚΕ η περιπλάνηση του οποίου όπως όλα δείχνουν θα συνεχισθεί…

Διαβάστε ποιοι φέρονται να πήραν την πρώτη τηλεοπτική άδεια, τη δεύτερη τηλεοπτική άδεια, τις διαρροές για Star και τρίτη τηλεοπτική άδεια και ποιοι θα είναι οι 4 νέοι καναλάρχες με τηλεοπτικές άδειες σύμφωνα με τον Αντώνη Μυλωνάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.