Δήμητρα Λιάνη: Το τάμα στο μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ και το δράμα

Όσες δυσκολίες -με τελευταία αυτή στην οποία το σπίτι της βγαίνει στο σφυρί-και αν αντιμετωπίζει η πίστη της είναι το μοναδικό της καταφύγιο.

Ο λόγος για την Δήμητρα Λιάνη, η οποία ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στη Μυτιλήνη για να κάνει το καθιερωμένο της τάμα στο Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στη Μυτιλήνη για να κάνει το καθιερωμένο της τάμα στο Μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Η ίδια αποκαλύπτει στην Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών: «Πήγα για μία εβδομάδα στη Μυτιλήνη. Επισκέφθηκα το Μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, το Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ και την Παναγία στην Αγιάσο. Έκανα τάμα στον Αρχάγγελο. Πάω κάθε χρόνο εκεί. Είναι ένας αγαπημένος προορισμός».

Η Δήμητρα Λιάνη έμεινε στον Μόλυβο της Μυτιλήνης περίπου μία εβδομάδα. Ήθελε να μείνει λίγο μόνη, να προσευχηθεί και να ξεκουραστεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εν τω μεταξύ, σε απελπιστική οικονομική κατάσταση δηλώνει ότι βρίσκεται η Δήμητρα Λιάνη, η οποία ψάχνει για δουλειά και στον ιδιωτικό τομέα τόσο για να επιβιώσει όσο και για να αρχίσει να αποπληρώνει τα χρέη της.

Η ίδια πολλές φορές έχει παραδεχθεί ότι τα βγάζει δύσκολα πέρα, όχι μόνο εξαιτίας των μικρών εσόδων που έχει από τη σύνταξή της ως συζύγου πρώην πρωθυπουργού, την οποία μοιράζεται με μέλη της υπόλοιπης οικογένειας του Ανδρέα, αλλά και εξαιτίας του δανείου που έχει πάρει για να συντηρήσει και να ανακατασκευάσει τη «ροζ» βίλα, την οποία είχε μετατρέψει σε μεζονέτες.

Επίσης, τα έσοδα από το τελευταίο της βιβλίο που παρουσίασε τον Φεβρουάριο του 2016 (κεντρική φωτό) είναι από πενιχρά έως ανύπαρκτα.

Τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κυρία Λιάνη-Παπανδρέου μαρτυρά και το γεγονός ότι στις 13 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, είχε προγραμματιστεί να βρει για δεύτερη φορά σε πλειστηριασμό το ένα από τα τρία σπίτια που της ανήκουν στο παλιό συγκρότημα της «ροζ» βίλας στην Εκάλη, με τιμή εκκίνησης αυτή τη φορά θα είναι 500.000 ευρώ αντί για 1,2 εκατομμύρια ευρώ

Σύμφωνα με το «Secret», η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αναγνωρίζει σαφώς ότι είναι δύσκολη εποχή για αναζήτηση δουλειάς, όμως, όπως δηλώνει ευθέως το στενό φιλικό της περιβάλλον, είναι αποφασισμένη να μη μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Φυσικά, η προϋπηρεσία της ως αεροσυνοδού δεν τη βοηθάει ιδιαίτερα, ούτε αναζητεί εργασία σε αυτόν τον χώρο. Εκείνο που έχει υπόψιν της – και ίσως να αποτελεί το πιο ισχυρό προσόν της- είναι η πολιτική της εμπειρία καθώς διηύθυνε το πρωθυπουργικό γραφείο του Ανδρέα Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.