Δημοσκόπηση Opinion Poll: Νέα ανατροπή και διαφορά ρεκόρ – Ψάχνει τρύπα να κρυφτεί

Ποια η νέα ανατροπή στη δημοσκόπηση Opinion Poll;

Δυναμική ευρείας νίκης και υπεροχή σε όλα τα σημεία εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία ένα χρόνο μετά τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Στη δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, η ψαλίδα ανοίγει στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταγράφει διπλάσια ποσοστά από τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. προηγείται με ποσοστό 31% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 18,5%. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 6,5% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,5%.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συγκεντρώνει 5% στη δημοσκόπηση Opinion Poll, ενώ στη Βουλή φαίνεται να μπαίνει η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 3%.

Οι ΑΝ.ΕΛ. με 2% μπορεί να εξασφαλίσουν την είσοδο και πάλι στη Βουλή, όπως και η Ενωση Κεντρώων συγκεντρώνει επίσης 2%, η Λαϊκή Ενότητα 1,5%. Σε διπλάσια ποσοστά παραμένουν οι αναποφάσιστοι.

Συντριπτική είναι η υπεροχή της Ν.Δ. στην παράσταση νίκης, όπου συγκεντρώνει ποσοστό 61,2% έναντι μόλις 14% που εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση Opinion Poll.

Διαβάστε ποια η απόλυτη ανατροπή στη δημοσκόπηση Bridging Europe.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.