Forthnet: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα οτι…

Τι απάντησε η Forthnet σε δημοσιεύματα για την οικονομική και φορολογική της κατάσταση;

Η Forthnet και η θυγατρική της Forthnet Media A.E. ήταν και εξακολουθούν να είναι σήμερα φορολογικά ενήμερες, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η Forthnet διαψεύδει έτσι χετικό δημοσίευμα ιστοσελίδας με τίτλο “Αποκάλυψη: Ανακριβή στοιχεία στο ενημερωτικό δελτίο της Forthnet” και κατόπιν σχετικού ερωτήματος της αρμόδιας διεύθυνσης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι κατά την ημερομηνία έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου της Forthnet από το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις 15.9.2016, η Εταιρεία και η θυγατρική της, Forthnet Media A.E. ήταν και εξακολουθούν να είναι σήμερα ασφαλιστικά ενήμερες.

Αυτό προκύπτει τόσο από τα πιστοποιητικά ασφαλιστικής ενημερότητας που έχουν εκδοθεί μέχρι και σήμερα, όσο και από τις οικείες εγγραφές στα λογιστικά βιβλία τους και τα λοιπά παραστατικά που βρίσκονται στην κατοχή τους.

Προς το σκοπό της παρούσας ανακοίνωσης, η Εταιρεία διενήργησε επανέλεγχο των σχετικών στοιχείων, από τον οποίο προέκυψαν όλως επουσιώδεις εκκρεμότητες προς τον ΕΔΟΕΑΠ ποσού

(i) 816 Ευρώ για ασφαλιστικές εισφορές και

(ii) 22.315,01 Ευρώ (που οριστικοποιήθηκε σήμερα, 21.9.2016) για αγγελιόσημο του Ν. 2328/1995, τα οποία ποσά καταβλήθηκαν πάραυτα.

Συνεπώς, δεν υφίσταται ζήτημα σχετικά με την ακρίβεια και την πληρότητα του εγκεκριμένου και δημοσιευθέντος Ενημερωτικού Δελτίου της Εταιρείας, λαμβάνοντας επίσης υπόψη τόσο το άρθρο 16, παρ. 1 του Ν. 3401/2005 όσο και τις σχετικές κατευθυντήριες γραμμές της ESMA.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.