Γάμος Παπαμιμίκου-Σαββίδη: Γιατί έλαμψε δια της απουσίας του ο Ιβάν Σαββίδης

Γιατί απουσίαζε από τον γάμο της ανιψιάς του Σαββίδη με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο ο Ιβάν;

Από όλα είχε ο γάμος Παπαμιμίκου-Σαββίδη χωρίς βέβαια να λείπουν και τρανταχτές απουσίες.

Το παρών στο γάμο του πρώην γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου και της Ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη έδωσαν πολλοί πολιτικοί και μη.

Αυτό ωστόσο που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η απουσία του Ιβάν Σαββίδη από την τελετή του γάμου, αφού ο θείος της νύφης δεν ήταν δίπλα της στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Τα «πηγαδάκια» έκαναν λόγο για κόπωση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ λόγω της πολυήμερης διαδικασίας για την διεκδίκηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών,όπου συμμετείχε.

Στην εκκλησία βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Μαριάννα Πυργιώτη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τη σύζυγό του Ιωάννα Λίλη, η Εύα Καϊλή με τη μητέρα της, η κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ Μελίνα Δερμεντζόπουλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, αλλά και ο πρώην ΓΓ Παναγιώτης Κόκκορης, ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσ/νικης Μήνας Σαμαντζιδης, ο Δημήτρης Σταμάτης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Σίμος Κεδίκογλου ,ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του και το γιο τους.

Διαβάστε τι έκπληξη έκανε ο Ιβάν Σαββίδης στην ανηψιά του στον γάμο της με τον Ανδέα Παπαμιμίκο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.