Γιώργος Καραγιαννάκης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 38χρονο τραγουδιστή

Ποια τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 38χρονου Γιώργου Καραγιαννάκη;

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή Γιώργου Καραγιαννάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ο άτυχος Γιώργος Καραγιαννάκης βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε τους τελευταίους μήνες στη Γλυφάδα, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους αλλά και μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, με τα οποία είχε συνεργαστεί.Με την Κατερίνα Κούκα

Τραγική ειρωνεία, που έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους του, είναι το ότι ο Γιώργος Καραγιαννάκης έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με ανθρώπους του χώρου, είχε μοχθήσει πολύ για να διακριθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα, καθώς τον δυσκόλευαν κάποια περιττά κιλά και για πολλά χρόνια αγωνιζόταν για το μεροκάματο στα νυχτερινά κέντρα της περιφέρειας.

Ομως η χαρακτηριστική βαριά, αυθεντική φωνή του, που τον έκανε να ξεχωρίζει όπου και αν εμφανιζόταν, του χάρισε «πόντους» και μια σταθερή δουλειά στην Αθήνα.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή, ωστόσο οι αστυνομικές Αρχές έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Ο 38χρονος Γιώργος Καραγιαννάκης είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα στις αρχές Ιουλίου και εμφανιζόταν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Elysee στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα. Μάλιστα, όπως ανέφερε στην «Espresso» στενός συνεργάτης του, για να βρίσκεται κοντά στο νυχτερινό κέντρο είχε νοικιάσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο «Palace Hotel» στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικά πρόσωπα του 38χρονου τραγουδιστή προσπαθούσαν από την περασμένη Πέμπτη να επικοινωνήσουν μαζί του, αλλά μάταια.

Θορυβημένοι από την ασυνήθιστη «εξαφάνισή» του, επικοινώνησαν με το ξενοδοχείο και ζήτησαν από τον υπεύθυνο να ανεβεί στο δωμάτιο, για να διαπιστώσει αν ήταν καλά.

Ομως, όταν άνοιξε την πόρτα μαζί με έναν υπάλληλο, έπαθαν σοκ αντικρίζοντας τον Γιώργο Καραγιαννάκη νεκρό πάνω στο κρεβάτι του. Αμέσως ειδοποιήθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα και στο ξενοδοχείο έφτασαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής.

Ο χώρος αποκλείστηκε και ερευνήθηκε προσεκτικά, αλλά δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο που να υποδηλώνει εγκληματική ενέργεια. Από την νεκροψία που έκανε ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο άτυχος καλλιτέχνης υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που κοιμόταν.

Ο Γιώργος Καραγιαννάκης φέρεται ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με το βάρος του και μάλιστα είχε υποβληθεί σε εγχείρηση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου. Ωστόσο, απάντηση στο ερώτημα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του αναμένεται να δώσει η νεκροτομή.

Διαβάστε το βιογραφικό του 38χρονου Γιώργου Καραγιαννάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.