Το “δαχτυλάκι” της Γκολεμά στον Βερύκιο: Πήρε φωτιά το πλατό [video]

Ποια η απίστευτη χειρονομία της Ντέπυς Γκολεμά για τον Δήμο Βερύκιο;

«Εγώ όταν έκανα τις δηλώσεις και τις αναφορές μου για τον Νίκο Μουτσινά, ήξερα ότι γινόντουσαν συζητήσεις, όταν εσείς όλοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ πιπιλάγατε το δάχτυλο σας.

Τα είπα αυτά γιατί πρώτον αυτή ήταν η άποψη τους, δεύτερον διότι στην διαπραγμάτευση είχα άποψη. Η άποψη η δική μου, η εκτίμηση η δική μου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεν γυρνάς με όσα και όπως έφυγες» σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος, αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο τέλος της περασμένης σεζόν για τον Νίκο Μουτσινά.

Παρακολουθώντας τις δηλώσεις του στον αέρα της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από την Ντέπυ Γκολεμά η οποία βρισκόταν σε απευθείας σύνδεση να σχολιάσει:

«Τι συμβαίνει όταν ένας δημοσιογράφος, ο Δήμος Βερύκιος, παίζει ρόλο στη διαπραγμάτευση ενός παρουσιαστή με τον σταθμό, γιατί αυτό φάνηκε από τα λεγόμενα του».

Η Ντέπυ Γκολεμά που όσο ρωτούσε η Κατερίνα Καινούργιου πιπιλούσε το δάχτυλο της, σχολίασε «Μισό λεπτό να πιπιλίσω τα δάχτυλο μου λίγο και μετά το συζητάμε» σχολιάζοντας εμμέσως τη δήλωση του Δήμου Βερύκιου για τους ανθρώπους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γιατί θα ανοίξει πάλι ένας πόλεμος και θα έχουμε ιστορίες και ακόμα δεν έχει αρχίσει η σεζόν. Το γεγονός ότι του κυρίου Βερύκιου του έχει δοθεί η εξουσιοδότηση να διαπραγματεύεται και να ξέρει τις τύχες των ανθρώπων του καναλιού που δουλεύει, δεν είναι ένα δικό μου θέμα, είναι θέμα του ανθρώπου που έχει το κανάλι. Πάντως το θράσος περισσεύει κατά τη γνώμη μου» είπε η τηλεκριτικός.

«Καταρχήν επιστρέφω το χαρακτηρισμό ότι πιπιλάμε το δάχτυλο μας οι τηλεοπτικοί και δεν θεωρώ ότι ο κ. Βερύκιος είναι ένας τηλεοπτικός συντάκτης, εγώ για στρατιωτικό τον ήξερα. Τώρα αν άπτεται το στρατιωτικού του τηλεοπτικού, να περάσουμε μια βόλτα από το Πεντάγωνο να κάνουμε καμία άσκηση. Δεν θέλω να το συζητήσω άλλο το θέμα με συγχωρείτε. Κι εσύ να προσέχεις και τις παρέες σου.»

Δείτε τι είπε η Ντέπυ Γκολεμά για τον Βερύκιο:

Διαβάστε γιατί απολύθηκε από τη Real News μετά από 7 χρόνια η Ντέπυ Γκολεμά και τι αποκάλυψε για το ταξίδι του Κοντομηνά αλλά και για το μέλλον του Alpha ο Δήμος Βερύκιος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.