Ιωάννα Αγγελοπούλου: Πώς ο καρκίνος τη νίκησε στα 42 της παρότι είχε τους καλύτερους γιατρούς

Πώς ο καρκίνος νίκησε την όμορφη Ιωάννα Αγγελοπούλου σε ηλικία 42 χρόνων, παρ’ όλο που πήγε στους καλύτερους γιατρούς του κόσμου;

Άτιμο πράγμα ο καρκίνος και αυτό αποδείχτηκε για άλλη μια φορά στην περίπτωση της Ιωάννας Αγγελοπούλου, συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Πάντα χαμογελαστή και εντυπωσιακή, δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί πως η Ιωάννα Αγγελοπούλου έδινε τεράστια μάχη με την επάρατη νόσο, η οποία την πρόδωσε και «έφυγε» τελικά από την ζωή στα 42 της μόλις χρόνια.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Αγγελοπούλου ήταν στις 9 Ιουνίου 2016 στην δεξίωση της Arcadia, στην Αστέρα Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ναυτιλιακής έκθεσης των Ποσειδωνίων. Με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, έδωσε το παρών στην δεξίωση για να είναι στο πλευρό του συζύγου της, Γιώργου Αγγελόπουλου, προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η Ιωάννα και ο Γιώργος γνωρίστηκαν τυχαία στα 26 τους χρόνια, σε ένα μασκέ πάρτι στα Βριλλήσια, μια χειμωνιάτικη βραδιά του 2001. Ο έρωτας τους, λέγεται, πως ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας έγινε αγάπη και επτά χρόνια μετά οδηγήθηκε σε γάμο, και δύο χρόνια αργότερα στην γέννηση της μονάκριβης κόρης τους.

Η πρόταση γάμου έγινε στην Ρώμη, με ένα δακτυλίδι από το «Tiffany’s» και μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Cantare d’amore». Ο γάμος τελέστηκε στις 28 Αυγούστου του 2008 στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στο Λαγονήσι. Ο γάμος τους χαρακτηρίστηκε ως «Ο γάμος της χρονιάς» από τα ελληνικά μέσα.

Η Ιωάννα Αγγελοπούλου βρισκόταν πάντα στο πλευρό του συζύγου της, από τους αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού εώς τις δημόσιες εμφανίσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η Ιωάννα, ως αθλήτρια του μπάσκετ, εξέφραζε συχνά την άποψή της για το άθλημα.

Τα χρήματα όμως δεν εξαγοράζουν την ευτυχία, αλλά ούτε την υγεία.

Πριν δυο χρόνια, περίπου, η ασθένεια τους «χτύπησε την πόρτα», όταν η Ιωάννα Αγγελοπουλου διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο στο στήθος.

Το πάλεψε κάνοντας χημειοθεραπείες και αρκετές επεμβάσεις στο εξωτερικό. Με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης δεν σταμάτησε ποτέ να είναι στο πλευρό του συζύγου της και ταυτόχρονα ο ίδιος και η οικογένειά τους δίπλα της σε αυτές τις κρίσιμες ώρες της ζωής της.

Η μάχη όμως κρίθηκε άνιση και ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις. Νοσηλεύτηκε σε μεγάλη νοσοκομειακή μονάδα στις ΗΠΑ, αλλά οι ελπίδες όλο και λιγόστευαν. Πριν από 15 ημέρες αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα για να είναι δίπλα στην κόρη της.

Η Ιωάννα Αγγελοπούλου εισήχθη πριν μια εβδομάδα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Πέμπτη, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια της.

Η κηδεία της Ιωάννας Αγγελοπούλου έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών μέσα σε βαρύ κλίμα με τραγική φογούρα τον σύζυγο της, Γιώργο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.