Ποιον καναλάρχη θα αποκλείσουν για να ρεφάρουν το φιάσκο Καλογρίτσα

Ποιο καναλάρχη σκέφτονται αν αποκλείσουν για να ρεφάρουν με τον Καλογρίτσα;

Τα πάνω κάτω έχουν φέρει οι εξελίξεις με τον Καλογρίτσα σε μιντιακό και πολιτικό επίπεδο.

Τα όσα είπε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στη Βουλή, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τη νομιμότητα και το αδιάβλητο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, έχουν δημιουργήσει ερωτήματα για την τελική κρίση επί των ενστάσεων που έχουν διατυπωθεί σε βάρος και των τεσσάρων οριστικών υπερθεματιστών, πόσο μάλλον του Γιάννη Καλογρίτσα.

Ειδικότερα ο υπαινιγμός του για κάποιον που -όπως υποστήριξε- οφείλει να εξηγήσει πώς θα καλύψει τις επόμενες δυο δόσεις του συνολικού τιμήματος, από τη στιγμή που υποστηρίζει ότι τα κεφάλαια θα προκύψουν από κέρδη του σταθμού του.

Όπως επίσης και τα υπονοούμενα για επιχειρηματία που πληρώνει πολλά εκατομμύρια ευρώ για την άδεια, ενώ έχουν δεσμευτεί τα προσωπικά περιουσιακά του στοιχεία.

Δεν χρειαζόταν να διαθέτει κανείς μαντικές ικανότητες για να καταλάβει ότι τα βέλη στόχευαν τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το μήνυμα ελήφθη και από τον ιδιοκτήτη του Σκάι και από τους παροικούντες τη μιντιακή Ιερουσαλήμ.

«Η κυβέρνηση αναζητεί τρόπο να ρεφάρει τις προφανείς απώλειες από την τερατώδη υπόθεση Καλογρίτσα», λέει στέλεχος της αντιπολίτευσης.

Θα αποκλειστεί, άραγε, ο Γιάννης Αλαφούζος από τις άδειες, με επίκληση προβλημάτων στο πόθεν έσχες του; Και θα γίνει αυτό για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις από την πιθανολογούμενη ως βέβαιη αποβολή του «εκλεκτού» της κυβέρνησης Γιάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα;

Ένα είναι βέβαιο: το κατεξοχήν προνομιακό για τον Σύριζα θέμα κοντεύει να μετατραπεί σε μπούμερανγκ…

Διαβάστε ποιος πίεσε τον Καλογρίτσα να γίνει καναλάρχης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.