Κανάλι Καλογρίτσα: Ποιος ο γνωστός συνέταιρος του. Όνομα βαρύ με ιστορία στην τηλεόραση

Ποιο είναι το όνομα βόμβα που θα συνεργαστεί με τον Καλογρίτσα στο νέο κανάλι που στήνει;

Πριν από τρεις μήνες, κορυφαίο στέλεχος της αγοράς, προσελήφθη από τον όμιλο Καλογρίτσα προκειμένου να φτιάξει ένα business plan.

Με οικονομικά στοιχεία, με πρόσωπα που θα στελέχωναν το κανάλι Καλογρίτσα, αλλά και με τον αφανή σύμμαχο ή συνεργάτη στο νέο εγχείρημα του Καλογρίτσα.

Το όνομα βεβαίως του επιχειρηματία, με γνώση καλή στα τηλεοπτικά λέγεται… Μπόμπολας, αλλά δεν θα φαίνεται πουθενά, σύμφωνα με το antinews.

Μπροστάρης σε όλη αυτή την προσπάθεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο συνέταιρός του στο Stoiximan, Δημήτρης Μάρης ο οποίος έχει… «χοντρή κασαδούρα» από το στοίχημα και θα βοηθήσει τον Καλογρίτσα να στήσει το κανάλι.

Οι δύο τους, ή μάλλον οι τρεις τους αλλά χωρίς τον Μπόμπολα να φαίνεται, θα είναι η επόμενη ημέρα, το νέο κανάλι Καλογρίτσα με ελαφρά φιλοκυβερνητική διάθεση και χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος.

Εδώ μπαίνει και ο παράγοντας Mega. Ένα έτοιμο κανάλι, με το απαραίτητο know how, τα μηχανήματα, τους εργαζόμενους που βεβαίως θα πάνε στο νέο κανάλι με πολύ μικρότερους μισθούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει τα απαραίτητα ραντεβού εδώ και καιρό, με τις ευλογίες του… Παππά, ο οποίος θέλει να έχει ένα δικό του κανάλι για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται.

Δεν είναι καθόλου τυχαία άλλωστε η θεαματική στροφή που έχει κάνει η ναυαρχίδα του Μπόμπολα, το Έθνος, το οποίο έχει τόσο φιλοκυβερνητική στάση ορισμένες φορές που ξεπερνά και την κομματική Αυγή. Πρόκειται για ένα γενικό deal μεταξύ ομίλου Πήγασος, κυβέρνησης και Καλογρίτσα για να κλείσει το Mega, να πάρει άδεια ο «κόκκινος εργολάβος» και να πάρουν κοψοχρονιά το κανάλι με έτοιμη ταινιοθήκη που θα μπορούν να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν και με εργαζόμενους εξαντλημένους να παρακαλάνε για το χιλιάρικο κι αν.

Και όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι. Ο Καλογρίτσας που έγινε καναλάρχης με ελάχιστα λεφτά (αφού και τα 50 που έδωσε για την άδεια ενδεχομένως να μη δοθούν ποτέ) και με έτοιμο κανάλι αφού ο συνέταιρος Μπόμπολας, πίσω από τον Μάρη, έχει ήδη συμφωνήσει για το Mega.

Η κυβέρνηση, επί της ουσίας, θα έχει δικό της κανάλι με ελεγχόμενους και τον Μπόμπολα και τον Καλογρίτσα καθώς ως εργολάβοι θα θέλουν να πάρουν έργα. Και ο ίδιος ο Μπόμπολας που δεν καιγόταν τόσο καιρό να σώσει το Mega και τώρα θα βρεθεί ξανά με κανάλι και με δύναμη για να παίζει τα επιχειρηματικά παιχνίδια του.

Ερωτηματικό βέβαια απομένει ποιος θα πληρώσει τα 180 εκατ. ευρώ που χρωστά το Mega στις τράπεζες και τους εργαζόμενους.

“Σε λίγες εβδομάδες, αν δεν «τσακίσει» κάτι, θα γίνουν πιο φανερές οι επιδιώξεις των παικτών. Όπως και αν ήταν κάποιος που «έστησε» τη διαδικασία στο δεύτερο γύρο ώστε να πάρει ο Καλογρίτσας την άδεια. Αν πήρε κανένα τηλέφωνο κανείς από το Μαξίμου να μη χαθεί η δεύτερη άδεια γιατί η τρίτη και η τέταρτη θα ήταν πανάκριβη.” αναφέρει το γαλάζιο antinews.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.