Ο Καραμανλής μίλησε: Τι είπε για Τσίπρα και Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τι είπε ο Καραμανλής για τον Τσίπρα και την πρόταση να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Έντονα προβληματισμένος εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής – όπως διαβάζουμε στη Realnews της Κυριακής – από τη φημολογία που διακινείται μήνες τώρα περί «φλερτ» με τον Αλέξη Τσίπρα.

Φημολογία στην οποία φέρεται αποφασισμένος να δώσει τέλος.

Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής συχνά επικαλείται το επιχείρημα ότι, αν ήθελε να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία, δεν θα απέρριπτε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Γεγονός είναι ότι όλοι οι συνομιλητές του πρώην Πρωθυπουργού, όταν τον επισκέπτονται, ακούν την ίδια φράση για το μέλλον της χώρας: «Η χώρα σέρνεται και θα συνεχίσει να σέρνεται», λέει, αποφεύγοντας τις αξιολογήσεις.

Στο παρελθόν, ο Τσίπρας έχει ανοίξει την πόρτα στην επιστροφή ενός ακόμη Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Του Κώστα Καραμανλή του Β΄της Ραφήνας.

«Ώριμη σκέψη» έχει χαρακτηρίσει ο Τσίπρας την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από το λαό, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και τον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας δεν έκρυψε την πρόθεσή του να κάνει δημοψήφισμα, προκειμένου να επικυρωθεί η βούληση του ελληνικού λαού επί της απευθείας εκλογής Προέδρου.

«Όταν έχεις τη δυνατότητα να εκλεγείς κοινοτάρχη, όταν έχεις τη δυνατότητα να εκλέγεις δήμαρχο, να μην έχεις άποψη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά, επιχειρηματολογώντας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.