Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ξυλοκόπησαν άγρια τον make up artist στη Μύκονο, τι συνέβη

Πώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού ο γνωστός make up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;

Mε μια φωτογραφία όπου φαίνονται καθαρά τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπό του, ο γνωστός make up artist και κομμωτής Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του ότι έπεσε θέμα προφανώς ληστείας αλλά σίγουρα ξυλοδαρμού.

Ο Κωνσταντίνος Eμμανουήλ μαζί με τη φωτογραφία, δημοσιοποίησε και το παράπονό του γιατί κανείς δε ρώτησε αν είναι καλά στην υγεία του, αλλά όλοι ήθελαν να μάθουν απλά λεπτομέρειες γι’ αυτό που του συνέβη.

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έγραψε πως πονάει ακόμα από τον τον τραυματισμό του και ότι έχει ράμματα στο κεφάλι και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Θύμα ληστείας γράφουν οι εφημερίδες και τα site γνωστός Έλληνας .. Το μονο που νοιάζει τους περισσότερους είναι κουτσομπολίστικες λεπτομέρειες , το να με ρωτήσουν αν είμαι καλά είναι το τελευταίο μάλλον που τους νοιάζει .. Με το μάτι χτυπημένο και αλλά σημεία του σώματος , μαζί με λίγα μεγάλα ραματα στο κεφάλι μου και νιώθοντας ακόμα έντονο πόνο , ελπίζω να γίνω καλά σύντομα .. Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρονται και συγνώμη που δεν απαντάω σε όλους ακόμα .. ❤️

Διαβάστε ποιος γνωστός τραγουδιστής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Παλαιό Φάληρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.