Συνάντηση Κοντομηνά-Μενεγάκη-Λαζόπουλου-Σρόιτερ: Η επόμενη μέρα ALPHA και ο “σκατόψυχος”

Τι θα συζητήσουν Κοντομηνάς-Μενεγάκη-Λαζόπουλος-Σρόιτερ στη συνάντησή τους μετά τον αποκλεισμό του Alpha;

Ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας -ανάμεσα στα τέσσερα που δεν έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας- από τα ξημερώματα της Παρασκευής μπήκε σε νέα τροχιά.

Μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Κοντομηνά προς τους εργαζόμενους του Alpha, ακολουθεί η συνάντηση του προέδρου του σταθμού με τα στελέχη την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να χαραχτεί η νέα πορεία με τα καινούρια δεδομένα.

Στο μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας του καναλιού κ. Κοντομηνάς προσκάλεσε τηλεφωνικά σε ξεχωριστές συναντήσεις, που άρχισαν από χθες το μεσημέρι, όλα τα «μεγάλα» ονόματα του σταθμού, όπως γράφει η εφημερίδα Freddo.

Τα τηλεφωνήματα του Δημήτρη Κοντομηνά ξεκίνησαν από τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους του ενημερωτικού τμήματος και συνεχίστηκαν με του ψυχαγωγικού τομέα.

Αναμένουμε, λοιπόν, με μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα τη στάση που θα κρατήσουν ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ελένη Μενεγάκη, η Αγγελική Νικολούλη, ο Αντώνης Σρόιτερ και όλοι οι υπόλοιποι παρουσιαστές του Alpha.

Απίστευτο ξέσπασμα Σρόιτερ στα social media

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha βάλλει κατά όσων χαίρονται με την προοπτική να πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια.

«Σου φταινε ολοι και ολα, για τα χαλια της δικης σου ζωης. Παντα ευθυνονται οι αλλοι, εσυ δεν φταις σε τιποτα. Χαιρεσαι για το προβλημα που αντιμετωπιζει καποιος, γιατι ετσι πιστευεις οτι παιρνει γευση, απο τη δικη σου μιζερια. Εισαι ο γνωστος σε ολους, Ελληνας “σκατοψυχος”. Κομματι αυτης της κοινωνιας, ευτυχως μικρο.

Ο αλλος λοιπον, μπορει να ξεπερασει το προβλημα του, μπορει και οχι. Εσυ παλι, παντα “σκατοψυχος” θα εισαι. Και την μιζερια σου δεν θα την ξεπερασεις ποτε. Γιατι δεν εχεις μαθει να παλευεις για το δικο σου καλο, αλλα για το κακο των αλλων. Περαστικα και κατσε να βλεπεις, γιατι τα καλα τωρα αρχιζουν…», γράφει χαρακτηριστικά o Aντώνης Σρόιτερ.

Δείτε την ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ:

Διαβάστε γιατί δεν πρόκειται να κλείσουν τα αποκλεισμένα κανάλια σε 3 μήνες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.